Sůl,

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
Labužník Lili02
28 příspěvků 11.5.04 22:02
Sůl,

k nakládání by mě taky zajímala. V Brně svýho času masna Steinhauser známým naložila asi 4 kg kus krkovičky do „americké rychlosoli“ a my to pak akorát nakrájeli a dali plátky na gril. Tak báječný maso jsem ještě nejedla. Šťavnatý, křehoučký, žádný flaksy, no prostě pohádka. Ale jak to dělali netuším. Prý to tam píchali jehlou do toho kusu masa.
Snad se to někdy dozvím…

Reakce:
Labužník Lili02
28 příspěvků 11.5.04 22:10
Nějak se mi to odeslalo

i jako příspěvek, i jako odpověď. Asi nějakej solnej šotek, tak se omlouvám.

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz