Sůl,

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Labužník Lili02
28 příspěvků 11.05.04 22:02
Sůl,

k nakládání by mě taky zajímala. V Brně svýho času masna Steinhauser známým naložila asi 4 kg kus krkovičky do „americké rychlosoli“ a my to pak akorát nakrájeli a dali plátky na gril. Tak báječný maso jsem ještě nejedla. Šťavnatý, křehoučký, žádný flaksy, no prostě pohádka. Ale jak to dělali netuším. Prý to tam píchali jehlou do toho kusu masa.
Snad se to někdy dozvím…


Reklama


Reklama

Reakce:
 
Labužník Lili02
28 příspěvků 11.05.04 22:10
Nějak se mi to odeslalo

i jako příspěvek, i jako odpověď. Asi nějakej solnej šotek, tak se omlouvám.


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz