Národní kuchyně

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
Alis
2617 příspěvků 21.04.10 18:59
Národní kuchyně

Pepíčku, dávám tobě i dalším labužníkům k úvaze:

Při výběru země původu mi občas chybí nějaká povšechná kategorie, některé recepty jsou vlastní více zemím nebo oblastem. Nestálo by za to vytvořit nějaké kategorie typu - Východní Evropa, Středozemí, Asie apod? Nebo kategorie doplňková?

Připadá vám to jako dobrý nebo špatný nápad?

Reakce:
gmp
1603 příspěvků 21.04.10 19:11
Národní kuchyně

Já bych byl rozhodně pro - Rakousko - uherská kuchyně se táhne stále od Alp po Krakow. Ubylo by zbytečného dohadování. Miloš

noskovice
1322 příspěvků 21.04.10 21:24
Alenko,

já si myslím, že by stačilo, kdyby někteří labužníci měli „buon senso“ a necpali pod recepty za každou cenu zem původu. Jestliže je recept dobrý, nepotřebuje tuto „reklamu“.

bedla
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 21.04.10 22:37
Soni ...

souhlasím … v současné době se recepty přepisují z webu na web a málokdo se k tomu přizná.
V době mého mládí "Kuchařek " nebylo … moje maminka měla jen jednu - z které jsem vyzkoušela pár receptů a rovněž uveřejnila na tomto webu.
Vždyť v každém příhraničí a vzhledem k migraci obyvatel se receptury přenášejí aniž by kdo věděl odkud pocházejí.
Ovšem jsou recepty … kterým se autorství země nedá upřít … a co pak s tím?

kapr
12 příspěvků 21.04.10 22:52
gmp

na to káp. Kuchyně mocnářství

bedla
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 21.04.10 22:57
Kapr ...

a kdopak do tohoto mocnářství byl zatažen? Můžeš vyjmenovat kuchyně zemí, které se na tomto podíleli?

pepicek
1309 příspěvků 23.04.10 09:52
tohle všechno vyřeší témata, tedy

systém tagů, který je před dokončením, pak může mít každý recept spoustu tagů k různým rozpoznávacím znamením a jeden recept může mít třeba tagy recepty z mocnářství, straky, M.D.Rettigová … to myslím na 99% vyřeší popsaný problém

Miska12
108 příspěvků 23.04.10 15:40
?

Co to dokáže?Recepty se prakticky používají a předělávaji migraci obyvatel

kapr
12 příspěvků 12.05.10 17:10
Milá bedla jedlá ztepilá,

ponejvíce Rakousko, Čechy, Morava, Uhry, Slovensko, Slovinsko, Srbsko, sever Itálie, Polsko, Halič

bedla
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 12.05.10 19:44
Kapr ... máš pravdu,

rakouská kuchyně:
většina nejoblíbenějších a nejznámějších rakouských specialit vznikla za dob Rakouska-Uherska, které se skládají ze specialit všech zemí bývalé monarchie. V současné době je ovlivněna hlavně nejbližšími „sousedy“ - Itálií, Francií a Maďarskem.

Myško12 … netrap se! Stejně to nevyřešíš.

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz