Mouka a těsto

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
penda
4752 příspěvků 14.03.07 07:58
Mouka a těsto

Základem každého těsta je správně zvolená mouky. Hrubá mouka se užívá na jemné nadýchané koláče, křehká a piškotová těsta a na dorty, mouka polohrubá na těsta kynutá a hladká mouka na záviny.


Reklama


Reklama

Reakce:
 
possum
464 příspěvků 14.03.07 15:27
Vladko,

to je mooooc pekna rada. A co kdyz hruba mouka neexistuje? Nekdy se da pouzit krupice. A nekdy hladka mouka a krupice. Ale sakumprask jde vse z hladke. A prosimte, neber si to spatne, ja to zle nemyslim, jen mi to nedalo neodpovedet.

 
penda
4752 příspěvků 14.03.07 16:09
nemáš bydlet

v Austrálii, ale třeba na Vysočině! ;o))

 
spanny
159 příspěvků 15.03.07 12:22
Mouka

Possum, v Anglii a ve Spanelsku maji taky jen hladkou mouku a tak jsem si taky zvykla delat jen z hladke.

 
possum
464 příspěvků 15.03.07 12:37
Spanny,

nerika se, ze nouze naucila Dalibora housti?? ;-) Tak proc ne kucharky pect s hladkou moukou? :-)

 
buraci
1136 příspěvků 16.03.07 08:47
Nevim, nevim...

Ale na krehka testa (linecke apod.) se pouziva mouka hladka (idealne dvounulka)…


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz