mlety cukr

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
gaburiatko
740 příspěvků 7.7.09 16:44
mlety cukr

Ceski labuznici poradte. Je mlety cukr cukor praskovy ? Ci ide o nejaky iny cukor ?
Dakujem

Reakce:
bocianka
528 příspěvků 7.7.09 16:49
Já osobně

používám cukr práškový. Jestli je to správně nevím, ale zatím jsem nepřišla na nic jiného. Při pečení nevidím žádný problém.

manek
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 8.7.09 00:37
Mletý a práškový cukr

je jen jiný výraz pro stejnou surovinu.

gaburiatko
740 příspěvků 8.7.09 05:57
Manek

:) Je mile, ze si sa ozval prave Ty, lebo pojem mlety cukor som nasla na Tvojej stranke pri tvrdom ovocnom suchari :) Vcera som ho piekla a skusila som pouzit krystalovy cukor (kedze som este nevedela, ze ide o cukor praskovy) a bolo to uplne v pohode aj s nim. Inak som Ti napisala aj komentar na stranku ku sucharu a musim sa opakovat s malymi zmenami v ovoci je to delikatesa a pre mna urcite recept, ktory zakladam medzi veeelmi dobre a oblubene. Dakujem.

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz