Kdyby Vám někdy v ledničce zbylo pár plátků anglické, tak opatrně
oddělte kůži na kuřeti od masa (mě na to stačí prsty) a pod kůži hezky
vložte plátky anglické, pak kůži zase uhlaďte. Můžete vyložit
i vnitřek kuřete. Kuřátko tak získá vynikající vůni a chuť. Je to
mnohem lepší než posypat kuře kostičkami anglické.
Možná je to tady někde už uvedené, ale myslím, že by nemělo nikomu vadit
„osvěžení“ tohoto nápadu. A kdo to neznáte, tak to zkuste!!!
Kuře pečené - tip
První příspěvek v tématu
Reakce:
Váš příspěvek
Kuře pečené - tip
Dík Eleeen,
já to určitě zkusím, určitě to dodá kuřeti sqelý šmrnc , anglická slanina je moje zamilovaná pochutina.
Jeno,
vidíš? Aspoň si připomeneme další úspěšný a výtečný recept!!! Já jen, že tu anglickou tam dávám naplacato a nedělám bouličky, takže to není poznat, že pod kůžičkou něco je a je to takové voňavé překvápko.
Další podobná témata podle názvu
Další témata z kategorie
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
