Kuře pečené - tip

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Eleeen
1127 příspěvků 11.11.04 11:48
Kuře pečené - tip

Kdyby Vám někdy v ledničce zbylo pár plátků anglické, tak opatrně oddělte kůži na kuřeti od masa (mě na to stačí prsty) a pod kůži hezky vložte plátky anglické, pak kůži zase uhlaďte. Můžete vyložit i vnitřek kuřete. Kuřátko tak získá vynikající vůni a chuť. Je to mnohem lepší než posypat kuře kostičkami anglické.
Možná je to tady někde už uvedené, ale myslím, že by nemělo nikomu vadit „osvěžení“ tohoto nápadu. A kdo to neznáte, tak to zkuste!!!

Reakce:
 
Kari
545 příspěvků 11.11.04 12:01
Dík Eleeen,

já to určitě zkusím, určitě to dodá kuřeti sqelý šmrnc , anglická slanina je moje zamilovaná pochutina.

 
Jenofefa
1315 příspěvků 12.11.04 12:29
Máš pravdu, je to výborné

a já přidávám ještě cibuli na plátky, koukni tady

 
Eleeen
1127 příspěvků 12.11.04 12:50
Jeno,

vidíš? Aspoň si připomeneme další úspěšný a výtečný recept!!! Já jen, že tu anglickou tam dávám naplacato a nedělám bouličky, takže to není poznat, že pod kůžičkou něco je a je to takové voňavé překvápko.

 Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz