Chutney - čatní.

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Vali
1326 příspěvků 08.11.04 09:34
Chutney - čatní.

Chutné, rychlé, pikantní a přitom levné omáčky, jejichž původ je v indické kuchyni. Podle receptu si můžete čatní připravit jen trochu na vyzkoušení, ale když vám budou chutnat, tak třeba i pořádný kotel. Stačí jen přepočítat množství surovin. Ve většině receptů se vyskytují pálivá koření, když nemáte pálivé rádi, dejte jich méně. Čatní jsou velice chutnou a pikantní přílohou k minutkovým jídlům, masům nebo třeba jen k vařené rýži, hranolkům, chlebu s „něčím“ a tak podobně. Podávat je můžete jak krátce po uvaření(vychladlá), tak konzervovaná ze sklenic.

Reakce:
 
misapoho
135 příspěvků 15.11.04 10:06
...

minuly tyden byl dil POD POKLICKOU prave o chutney :o)

 Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz