Chutney - čatní.

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
Vali
1327 příspěvků 8.11.04 09:34
Chutney - čatní.

Chutné, rychlé, pikantní a přitom levné omáčky, jejichž původ je v indické kuchyni. Podle receptu si můžete čatní připravit jen trochu na vyzkoušení, ale když vám budou chutnat, tak třeba i pořádný kotel. Stačí jen přepočítat množství surovin. Ve většině receptů se vyskytují pálivá koření, když nemáte pálivé rádi, dejte jich méně. Čatní jsou velice chutnou a pikantní přílohou k minutkovým jídlům, masům nebo třeba jen k vařené rýži, hranolkům, chlebu s „něčím“ a tak podobně. Podávat je můžete jak krátce po uvaření(vychladlá), tak konzervovaná ze sklenic.

Reakce:
misapoho
135 příspěvků 15.11.04 10:06
...

minuly tyden byl dil POD POKLICKOU prave o chutney :o)

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz