Chutné, rychlé, pikantní a přitom levné omáčky, jejichž původ je v indické kuchyni. Podle receptu si můžete čatní připravit jen trochu na vyzkoušení, ale když vám budou chutnat, tak třeba i pořádný kotel. Stačí jen přepočítat množství surovin. Ve většině receptů se vyskytují pálivá koření, když nemáte pálivé rádi, dejte jich méně. Čatní jsou velice chutnou a pikantní přílohou k minutkovým jídlům, masům nebo třeba jen k vařené rýži, hranolkům, chlebu s „něčím“ a tak podobně. Podávat je můžete jak krátce po uvaření(vychladlá), tak konzervovaná ze sklenic.
Chutney - čatní.
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
