Chystám se vařit pivo a nerad bych jej dával do PET lahví. Sháním proto korunkové uzávěry i se zařízením na zavírání. Můžete mi někdo poradit kde se to dá koupit?
Korunkové uzávěra
vidím že dlho nič, tak aspoň tip na náhradné riešenie.
Šampusové fľaše s plastovými zátkami, drôtený košíček si už zvládneš aj sám - plastové zátky (špunty) občas dostať v niektorých domácich / remeselníckych potrebách
Sehnat korunkové uzávěry se dá tam, kde se stáčí do lahví. Normálně na trhu nejsou. Problém je však lahev uzavřít. Snad by šlo vytvořit nějaký nástroj a buchnout na to kladivem. Normálně na to jsou speciální stroje. Je to k nevíře, ale tlak v pivní lahvi dosahuje až 11 atmosfér. Takže na ten závěr bacha.
nebála bych se dávat pivo do PET lahví, nevím, jestli teda podomácku vařené bude mít stejný efekt jako natočené pivo do těchto lahví, ale když si necháš v hospodě natočit pivčo do PET láhve pro konzumaci u televize, nemá chybu…je to daleko lepší, než natočené do džbánku, u toho hned padne pěna a jsou z něho „chcaňky“......ale z PET láhve je to po celou dobu opravdu točené pivo!
korunkovačku i korunky ti přivezu v létě do Prahy.Tady to je běžně v prodeji a já mám korunkovačky dvě a korunek několik balení.A další rada.Lidl prodává(aspoň zde)flaškový pivo Bergadler Premium Pils a ty flašky mají šroubovací korunky.Jde to krásně použít.Flašky jsou nevratné a jelikož byl včera státní norský svátek mám jich doma asi dvacet.Ty bych ti mohl také přivézt.V Praze budu téměř celý červenec a polovinu srpna.Mám ICQ 288 439 192 a nebo mi pošli esemesku na 004790125951.Já když uvařím pivo,tak mi leží ve vyběhlých flaškách 0,7 (sklo) s umělohmotnými uzávěry......musíme si pomáhat.Tom.
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz