Kltko a Lydia...

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
meisje
580 příspěvků 20.09.05 19:13
Kltko a Lydia...

ano takove veci tady samozrejme jsou (dokonce to mam i doma) - ja jsem se asi spatne vyjadrila, myslela jsem takove ty veci kde se to kompotuje a nebo tak neco. Hledala jsem vylozene neco kde se da ovoce propasirovat atd. I kdyz si myslim ze jsem docela zrucna kucharka tak veci jako stavy, kompoty apod. jdou zcela mimo me. Takze v tomhle smeru kdo me co neporadi - tak se tvarim jak „Spadla z oblakov“. Diky vsem a zdravim


Reklama


Reklama

Reakce:
 
meisje
580 příspěvků 20.09.05 19:17
...

a navic jsem tululum, ze jsem tento prispevek nezaradila tam kam patri - omlouvam se

 
lydia
1227 příspěvků 21.09.05 09:26
meisje

nevadi, nasla jsem to, ale ja bych opravdu zkusila ten dzem. V tom odstavovaci to jde. Ja jsem tak delavala rybizovy dzem. Ja to zkusim , pridam, jak kltko radil v prispevku k receptu „Tatinkovo rybizove vino“, trochu skorice a na obarveni zkusim bud boruvky, nebo pridam stavu z cerneho bezu (bezinek). Ta se dava i do cerveneho vina, aby melo peknou barvu. Dam ti vedet, jak to dopadlo. Nebo na propasirovani se u nas taky bere tzv. Flotte Lotte .

 
lydia
1227 příspěvků 21.09.05 13:39
meisje

tak jsem marmeladu, vlastne je to zele, udelala. Mela jsem dnes volno, tak co bych delala. Na kilo hroznu jsem dala hrst cerneho bezu, skorici, zalila trochou vody. Povarila, ovoce bylo rozvarene, tak jsem jenom prelila pres sitko,trochu propasirovala, pridala cukr, kys. citronovou a od fa. Haas Quittin 2:1. Nakonec trochu rumu. Marmelada je vyborna, ta chut cerneho bezu tam neni tak vyrazna, ale dala barvu. Zato kuchyn je zastrikana, takze budu zbytek odpoledne uklizet. No co bych delala?
Takze opravdu doporucuji udelat marmeladu, kdyz nenajdes jiny recept.

 
meisje
580 příspěvků 22.09.05 08:36
Lydia....

tak to teda klobouk dolu! Taky se pokusim o neco podobneho, bo vino zraje jak silene.Tak az to spacham, urcite dam vedet - diky za inspiraci, zdravim

 
lydia
1227 příspěvků 22.09.05 18:06
meisje,

dekuji a preji aby se ti to taky povedlo. Ale myslim, ze by bylo dobre dat neco jako ten cerny bez na obarveni marmelady. Jinak by asi nemela peknou barvu.


Reklama

 Váš příspěvek
Další podobná témata podle názvu

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz