ano takove veci tady samozrejme jsou (dokonce to mam i doma) - ja jsem se asi spatne vyjadrila, myslela jsem takove ty veci kde se to kompotuje a nebo tak neco. Hledala jsem vylozene neco kde se da ovoce propasirovat atd. I kdyz si myslim ze jsem docela zrucna kucharka tak veci jako stavy, kompoty apod. jdou zcela mimo me. Takze v tomhle smeru kdo me co neporadi - tak se tvarim jak „Spadla z oblakov“. Diky vsem a zdravim
Kltko a Lydia...
nevadi, nasla jsem to, ale ja bych opravdu zkusila ten dzem. V tom odstavovaci to jde. Ja jsem tak delavala rybizovy dzem. Ja to zkusim , pridam, jak kltko radil v prispevku k receptu „Tatinkovo rybizove vino“, trochu skorice a na obarveni zkusim bud boruvky, nebo pridam stavu z cerneho bezu (bezinek). Ta se dava i do cerveneho vina, aby melo peknou barvu. Dam ti vedet, jak to dopadlo. Nebo na propasirovani se u nas taky bere tzv. Flotte Lotte .
tak jsem marmeladu, vlastne je to zele, udelala. Mela jsem dnes volno, tak co
bych delala. Na kilo hroznu jsem dala hrst cerneho bezu, skorici, zalila trochou
vody. Povarila, ovoce bylo rozvarene, tak jsem jenom prelila pres sitko,trochu
propasirovala, pridala cukr, kys. citronovou a od fa. Haas Quittin 2:1. Nakonec
trochu rumu. Marmelada je vyborna, ta chut cerneho bezu tam neni tak vyrazna,
ale dala barvu. Zato kuchyn je zastrikana, takze budu zbytek odpoledne uklizet.
No co bych delala?
Takze opravdu doporucuji udelat marmeladu, kdyz nenajdes jiny recept.
tak to teda klobouk dolu! Taky se pokusim o neco podobneho, bo vino zraje jak silene.Tak az to spacham, urcite dam vedet - diky za inspiraci, zdravim
dekuji a preji aby se ti to taky povedlo. Ale myslim, ze by bylo dobre dat neco jako ten cerny bez na obarveni marmelady. Jinak by asi nemela peknou barvu.
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
