Jak se hodovalo dříve / z Velké kuchařky M.D.Rettigové/

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Eja
3754 příspěvků 23.03.04 12:04
Jak se hodovalo dříve / z Velké kuchařky M.D.Rettigové/

Slavnostní hostina
na počest dvacetipětiletého trvání spolku cyklistů
dne 20.srpna 1925 uspořádaná v hotelu Beránek
na Král. Vinohradech

MENU Ústřice s citronem.Zvě­řinová polévka. Hovězí polévka.
Máslo, řetkve, octové okurky, míchaná zelenina nakládaná, krabi, marinovaný úhoř, sardinky v oleji.
Račí paštičky v lasturách a brzlíkové paštičky.
Dušený zajíc. Špenát obložený šunkou.
Losos s holandskou omáčkou.
Samis skřivánčí. Kuřecí sekanina. Husí játra s lanýži.
Kančí kotletky s omáčkou.
Srnčí hřbet. Pečený bažant.
Salát štěrbákový. Salát celerový s červenou řepou.
Pečené žampiony. Makarony s parmasan. sýrem.

Dovedete si tu žranici představit ? Já tedy ne.


Reklama


Reklama

Reakce:
 
Bali
1254 příspěvků 25.03.04 22:52
žranice

Ja si to umim predstavit.Tak nejak to totiz vypada kdyz jsme ve Francii.Hlavne,ze nam chutna!

 
Bali
1254 příspěvků 25.03.04 22:52
žranice

Ja si to umim predstavit.Tak nejak to totiz vypada kdyz jsme ve Francii.Hlavne,ze nam chutna!


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz