Jablečmý ocet

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
suma
114 příspěvků 27.10.05 17:37
Jablečmý ocet

Zkuste si vyrobit vlastní - chutná mnohem líp, užívám ho i místo normálního octu. Potřebuješ 1 kg jablek bez stopek a okvětí. Nastrouhat se slupkou i jadřinci. Dát do 5 litrové láhve a zalít obyčejnou studenou vodou, přikrýt talířkem a 2× denně zamíchat. Po bouřlivém kvašení - asi 10 dnů přecedit, vrátit do sklenice a povázané nechat v chladnu. Při dosažení vhodné kyselosti do láhví.


Reklama


Reklama

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz