Jablečmý ocet

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
suma
114 příspěvků 27.10.05 17:37
Jablečmý ocet

Zkuste si vyrobit vlastní - chutná mnohem líp, užívám ho i místo normálního octu. Potřebuješ 1 kg jablek bez stopek a okvětí. Nastrouhat se slupkou i jadřinci. Dát do 5 litrové láhve a zalít obyčejnou studenou vodou, přikrýt talířkem a 2× denně zamíchat. Po bouřlivém kvašení - asi 10 dnů přecedit, vrátit do sklenice a povázané nechat v chladnu. Při dosažení vhodné kyselosti do láhví.

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz