Prodám tučná a dobře ztvrdlá játra. Mají bohaté zkušenosti s alkoholem všeho druhu mimo vína. Je mi 73, takže budou už brzo k disposici!
Nabídněte!
Prodám tučná a dobře ztvrdlá játra. Mají bohaté zkušenosti s alkoholem všeho druhu mimo vína. Je mi 73, takže budou už brzo k disposici!
Nabídněte!
a pospěš mezi nás. Uspořádáme záhrobní mejdan a každá játra
vítaná, ztvrdlá obzvláště. Slibuju ti, že na něj budeš věčně
vzpomínat.
Ovšem, kdybys jinak nedal, nabízím litr dvanáctileté sladové, budou-li
k mání do pěti let .
Maňánku, vopovaž se pospíchat do záhrobí!!! Ještě jsem nedokojila a tys opětovně „nedospěl“, takže pořád máme před sebou to zapití, až dostaneš občanku!!!!
Štípané posílaji špendik se špendičkou
jak je budeš dobře a často propírat Birrelem, tak ti opět změknou a budeš se moci nejen předklonit, ale i zase zapařit!
Mrtvolo, nedělej tajnosti a prozraď, která to ta sladová je a já o tom
budu uvažovat! A jak to, žes měla áčko? To se nedělá!! Špendiku s tim
dospíváním to už asi nestihnu, dyť to znáš, mañana.
Mánku, ten birel je na to - no, zrovna teď sem to někde nechal, a už si
nemůžu vzpomenout kde. A co to vlastně bylo?
jak jsi to myslel s tím zapařením?
Manano, manano , když je nechce transplantační odd., tak se
je snažíš udat tady? Pokud nikdo nenabídne sumu odpovídající hodnotě
ztvrdnutí, tak mi je věnuj , na věčnou památku
Maňánku, který dobrodinec Ti to sdělil? Je to čerstvé- ty játra ne, ty čerstvá nejsou, ty jsou už tak tvrdá, že se už nedají v kuchyni uplatnit, tak je nenabízej, aby Ti je někdo nereklamoval, ale můžeš do nich z venku tak jako bouchat a občas do nich poslat vitamin, možná změknou. Nevysvětlil Ti ten v bílém plášti proč Ti zrovna tvrdnou játra, kdyby šlo o jiný orgán,bylo by to rozhodně vítanější.....
Maňano, já vím, že se ti věřit nechce, ale budeš se muset smířit s tím, že srážka s realitou může být někdy podobná srážce s … ještě horší realitou
Mrtvolo, to je trefa do černého!!
To je moje whisky!! Co jsem jich těma mejma játrama prolil! A jako
dlouholetý píč mám v palírně i pozemek!
Tohle mi posílají k narozeninám:
http://picasaweb.google.com/…TE8emTSyQKWQ?…
Slainte mhath, slainte mhor!
gratulace je kouzelná. Znamená to, že máš svou čtvereční stopu, své holínky a svou každoroční tekutou dividendu uchystanou k Tvému příjezdu?
no to víš, že mám! Bratřil jsem se tam s Iainem Hendersenem. A ty mi nepovídej, že máš kus svejch kostí zpopelněnejch a rozsypanejch na svý stopě za palírnou!
znáš to - po třiceti letech společného soužití se názory, které byly původně zcela různé, sbližují, až ty její nabydou vrchu. A já mu tu čtvereční stopu přeju. Když jsme se brali, mlaskal u kdejaké blended srágory, zatímco mě rodiče kazili už od útlého mládí. Takže mé názory nabyly vrchu ke všeobecné spokojenosti
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz