Sháním recepty na džemy, marmelády, rosoly apod. BEZ přídavku cukru a
BEZ přídavku umělého sladidla.
Můžete mi někdo pomoci? A také čím se dá želírovat?
Díky moc všem.
Džem bez cukru
dělám džemy teď už jen bez cukru a nemám vůbec špatnou zkušenost,
že by se kazily - nebo je to tím, že je tak rychle slupnu - používám
přípravky GelFix, prostě jen na želírování bez přídavku cukru
jahody jsem si letos „potvrdila“ i troškou kyseliny citronové a jsou
vynikající *
jinak pokud by nevadilo, což asi vadí, umělé sladidlo, existují i DIA prostředky
Dobrou želírovací schopnost mají kyselá (ne úplně zralá) jablka a kyselina citronová. Dávám, když mi marmelády nechcou želírovat. Lze použít do čehokoliv.
také ještě před vařením mi želíruje.
Lucianko, nedáváte cukr ani do rybízové marmelády? A marmelády teda bez cukru vaříte jinak přesně podle návodu na Gelfixu? Já ho používám moc ráda(3:1), protože se ovoce nemusí dlouho vařit-marmelády mají nádhernou barvu.
jsem marmeládový barbar, takže i rybízovou dělám bez cukru, prostě mi
to extra-kyselé chutná. Míchám si marmelády do bílého jogurtu a je to
nebesky dobré! Kromě toho, své barbarství utvrzuji i tím, že např.
třešně nevypeckovávám a zmarmeláduji je v celku… Nejsem vhodný
příklad pro vzorné kuchařky
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
