Čau Bali

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Bunter
457 příspěvků 21.08.06 23:12
Čau Bali

nezapomeň na špekáčky, ale musíš vybrat dobré a hezky si je večer na ohýnku upečte…potom bych doporučoval české domácí karbanátky. Hodně česneku, českou plnotučnou hořčici což je klenot a měkký český chleba, třeba Šumavu, ale musý být čerstvá. Dobře uleželý pivní sýr což je jedinečnost sama (v Tescu mají tři druhy) ten Francouzi vyrobit neumějí a také Romadůr. Měkký chléb k tomu, máslo a rajská jablíčka Pečený vepřový libový bůček na studený bufet je také lahůdka a k tomu česká specialita, kopeček sáčkového kysaného zelí hodně vychlazeného. V Alsasku mají sice podobné zelí na „šukrut“ ale to už je se špekem a k českému má daleko. A co jahodové, borůvkové, či meruňkové knedlíky??? Hezky s tvarohem a plavající v másle!! To budou Frantíci v sedmém nebi. Mám tam přízeň. Vždyť víš. Ať se ti to podaří. Tom.

Reakce:
 
Bali
1254 příspěvků 22.08.06 10:14
ČAU BUNTER,

no mas pravdu,ceskou horcici musi ochutnat!Dobre spekacky neznam!
Pivni syr-dobry napad!
Ovocne knedliky si dame nekde v hospode. Vim kde delaji dobre.
Jestli te jeste neco napadne, sem s tim!
(jdu ti poslat majlik,mam pro tebe zajimave foto)

 Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz