Babicovy dobroty

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Eja
3815 příspěvků 22.01.09 13:34
Babicovy dobroty

Na Bistru je teď moc hezký článek od Vladky o tomhle patlalovi i s několika odkazy. Moc jsem se nasmála - vřele doporučuji.


Reklama


Reklama

Reakce:
 
anickav
2904 příspěvků 22.01.09 18:54
Ahoj Eja, dík za tip!

Nemám Novu, tak som sa pozrela do Bistra a potom aj napr. na segedín alebo tú plnenú papriku od mistra. Veľmi som sa pobavila a účel to splnilo.
Príjemný večer!

 
Fabujan
150 příspěvků 30.01.09 10:04
Bistro

akosi mi uniká o čo ide, dievčence poraďte. Ja poznám pod týmto názvom voľakedajší podnik rýchleho občerstvenia.

 
Eja
3815 příspěvků 30.01.09 10:36
Tohle Bistro

http://bistro.florentyna.cz/

 
ewa
600 příspěvků 30.01.09 12:03
Donutily jste mě

se na Babicu podívat. Jeho vaření mě nijak nezaujalo, ale co mě ohromilo, byla jakási jeho pomocnice (fanynka?) Ta totiž dostala za úkol připravit salát z bílého zelí.
Zelí už bylo nakrájené, tedy ho osolili a pomocnice se chopila vidličky. Mistr ji zarazil s tím, že to má promačkat ručně, což pomocnice pochopila tak, že tam to zelí rukou čechrala a dumala, proč to nejde vidličkou. Mistr si jí dále nevšímal a její počínání neopravil, takže jsem řešila stejnou otázku jako ona.

 
Eja
3815 příspěvků 30.01.09 13:13
Ewo,

prosolené zelí důkladně prohňácané rukama krásně zkřehne, to vidličkou neuděláš.

 
ewa
600 příspěvků 30.01.09 13:46
Ejo,

to já právě vím. Jenomže to se musí pořádně promačkat. To něžné čechrání té pomocnice nemělo vůbec žádný efekt. To mohla klidně dělat vidličkou.

 
Labužník Jana.Q02
129 příspěvků 31.01.09 08:55
Nevěřím,

že Babica někdy vařil ve slušném podniku. Zná ho někdo z oboru? Nemá žádný grif, přešlapuje za sporákem jak medvěd a plácá blbosti. Nechápu, jak se tento člověk dostal do televize. Teď ho aspoň ostříhali a trochu učesali, ale i tak bych ho do kuchyně nepustila. Srovnávám třeba s panem Stupkou, který byl úžasně zručný, vždy vymydlený a rozuměl surovinám i klasické české kuchyni. Teď je vidět jen v reprízách na Primě. Přála bych si, aby měly televize šťastnější ruku při výběru kuchařských hvězd.

 
Labužník Zuzik
286 příspěvků 24.03.09 19:06
babica

je pořad pro pobavení - když ho takhle berete, tak nejste zklamaní. A pár věcí jsem zkoušela - a bylo to dobré - je fakt, že jeho nejčastější úprava je smažení - bohužel my milujeme vše, co je smažené (vyprážené). Takže Babicovy dobroty je třeba brát jako zabávu nebo raději vypnout.

 
Eja
3815 příspěvků 28.03.09 12:06
" neohrabaný kuchyňský troglodyt"

Tak nazývá Babicu Jana Kománková v dnešní příloze Lidovek Relax - gourmet. Hezky napsaný sloupek, je tam i o jeho profesní kariéře

 
Labužník Jana.Q02
129 příspěvků 02.04.09 19:13
Já se spolehlivě rozčílím,

když si uvědomím, kolik stojí vysílací čas a Babica tam předvádí sraženou smetanovou omáčku. Nejhorší je, že ho lidi berou vážně a vaří podle něho.

 
blamamka
292 příspěvků 02.05.09 18:19
Babicovi dobroty

Já jsem podle něj zkoušela už několik receptů a bylo to dobré. Komu se to nelíbí tak se přeci nemusí dívat.

 
phansen
18 příspěvků 28.12.09 16:02
Cesty osudu jsou různé,

ale kdyby byl profík ve svém oboru, tak nedělá při vaření takové obrovské přehmaty a hlavně se tím živí a neprodává lyže !!!

 
Marie19
1 příspěvek 17.02.11 13:03
Trochu vážně...

nevíte, jestli bude Babica furt vařit na tom nádobí z panvicky.cz ? A máte s ním nějaký zkušenosti?


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz