Ano, šéfe!

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
marmelada
1643 příspěvků 31.03.09 11:27
Ano, šéfe!

Díváte se na tenhle pořad? A taky vás tak zaujal? Mě udělal velkou radost, třeba dojde alespoň k malé obrodě českých hospod.
Také by mě zajímalo, jak pokračují ty hospůdky, které se pokusit obrodit. Třeba ta Slepá kolej. Znáte to tam někdo?

Reakce:
Alis
2617 příspěvků 31.03.09 13:54
Marmeládko,

pořad sleduji, máš pravdu, zaujal mě. Nesouhlasím s Polreichem absolutně ve všem, ale v jádru ano. Kdyby pořad sledovali majitelé českých hospod, asi by si z něho mohli hodně vzít.

Jak pokračují které hospůdky? Ta první v Litoměřicích je prý na prodej a nezměnilo se vůbec nic, restaurace a disco People nějak funguje, synek tam byl zrovna minulý týden, prý už je dokonce zaskleno O restauraci Drak nic nevím a Slepá kolej? Vím jen to, co jsem našla na netu - mají své netové stránky
Zdravím
 Alis

mrtvola
1394 příspěvků 31.03.09 17:21
Marmelado, sleduju.

Tedy na netu, tv nemám a ni by mi tu nešla. Jeho přístup k surovinám by si měl povinně natlouct do hlavy každý, kdo chce veřit ještě pro někoho krom sebe.
Jenom k té naději, že něco obrodí české pohostinství jsem skeptická. Myslím, že chuť většiny lidí je otupená a proto vyžadují umělá dochucovadla a proto je hospody používají. Kdyby jim lidé vraceli polévky chutnající masoxem a masa ochucená ketchupem, nevařili by z toho.

Sylvie
2302 příspěvků 31.03.09 18:47
Zatím nee

Tento pořad jsem ještě neviděla, ale co čtu Jak se vaří u Šroubka, se bojím zajít do nějaké restaurace. Bojím se, že budu velmi konfliktní…:-)

marmelada
1643 příspěvků 31.03.09 19:45
Odkaz

Ještě sem dám odkaz na stránky, kde je možné si přehrát díly Ano, šéfe z archivu : tady

bocianka
528 příspěvků 31.03.09 19:59
Marmeládo,

děkuju za otevření tohoto tématu. Pan Polreich je prostě třída. Jeho pořad na Primě je moc pěkný

Povinně by ho měli vidět všichni, kdo otevírají nějaké pohostinské zařízení

buraci
1136 příspěvků 31.03.09 20:25
Café Imperial

… neboli podnik páně Pohlreicha. Byl jste tam někdo? Já ano, cca před půl rokem na snídani, byla tam strašná obsluha a průměrné jídlo. Podobnou zkušenost mají i jiní. Pan Pohlreich by si tedy měl zamést především před vlastním prahem.

Jenofefa
1315 příspěvků 31.03.09 20:34
Pan Pohlreich je třída a umí, ale...

musím se přiznat, že ten pořad není ani tak zábavný, ale tristní. Při posledním pokračování jsem měla dojem, jako kdybych se zúčastnila provozní porady střihnuté vytýkacím řízením. Považuji úroveň našich restaurací za děsivou - jsem nucena se tam stravovat na svůj vkus příliš často. Leta komentuji svým kolegům to, co je zde předmětem zábavy, že mi to už ani zábavné nepřipadá: kečup, obloha (zelný salát v omáčce mne vytočí pokaždé), Gordon blue x Cordon bleu, jídelní lístek jako román na pokračování, polévky a bramborová kaše z prášku, „kaťák“ atd., atd. V poslední době mne několkrát „nadchl“ talíř ze dvou třetin zaplněný americkými bramborami a z jedné třetiny směsí hrášku, kukuřice a dvou barev zelí. Navrchu trůnil plněný plátek masa - mimochodem velmi dobrý. Ale neměla jsem na talíři ani místo ho rozkrojit. Na té vrstvě brambor a (jak říká Pohlreich) „lebedy“ (a říká to i hůř) to opravdu nešlo. Mám pocit, že personál nemá vůbec profesionální čest a jedinou jeho snahou je být brzy „v balíku“. A nemyslím, že to ten pořad změní - vždyť by pan šéf měl po té ostudě spáchat profesionální harakiri, ale on hrdě podniká dál (a po staru!!!).

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz