ailloli

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Labužník milda02
50 příspěvků 11.05.05 12:15
ailloli

Zdravím všechny a přidávám svoji zkušenost. Udělala jsem pokus a zkoušela vyrobit ailloli. Přitom se ale projevila ta věc, že některý olivový olej (nebo všechny?) i panenský má při použití většího množství svíravou - až hořkou chuť. Tolik se neprojeví při pouhém použití na salát, ale u takové majonézy nebo omáčky je poměrně výrazná a nepříjemná. Máte podobý zážitek?


Reklama


Reklama

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz