...

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Tatjanka
17 příspěvků 03.03.04 11:35
...

Tatranko, 250 stupnu a 80 min - v normalnim pekaci? Odkryte? Jen zkoumam na kolik to budu muset nastavit pokud se odvazim znovu pouzit rimsky.....Kaz­dopadne diky za rady!


Reklama


Reklama

Reakce:
 
Tatjanka
17 příspěvků 03.03.04 11:41
Omluva

Omlouvam, se tento prispevek patri k Rimskemu hrnci - uklepla jsem se :-)


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz