Ahojky, mam jeden dotaz, Nemate nekdo zkusenosti s rimskym hrncem v horkovzdusne troube? V sobotu jsem to zkousela presne dle navodu, namoceny hrnec do nevyhrate trouby, pak trouba na 200 stupnu a dle vsech moznych rad a receptu melo byt kure za 50 -60 min hotove. Nebylo ani za 2,5 hodiny, to mi dosla trpelivost a dodelala jsem ho normalne. Nevite jestli se musi u horkovzdusne postupovat nejak jinak? Nebo co jsem udelala spatne? Diky za kazdou radu. Tana
Rimsky hrnec
To není možné. Já v římském hrnci peču už asi 3 roky. A skoro
všechno.
Kuře mám hotové asi za hodinku. Když na něj zapomenu a zůstane tam trošku
déle, tak ho nemůžu ani z hrnce vyndat. Vytahuju kosti a masíčku zůstane
v hrci spolu s nejlepší šťávičkou na světě
Dělám v něm i maso společně s bramborama. To je taky ňamka.
Já ale zá:,–(ně použím normální troubu. Horkovzdušnou ne.
Je škoda, že se ti to nepovedlo........u nás „římák“ jednoznačně
vítězí. (změkne v něm i slepice, skopové atd).pa.a.
Agatto, dik za odpoved. ja jsem se taky na nej moc tesila, dostala jsem ho k Vanocum a slysela jsem na nej jen same nej. Nevim cim to je. Kdyz rikas normalni troubu - myslis plynovou? Ja mam jen volbu mezi horkovzdusnou a elektrickou - a v te delam nerada, protoze mi prijde ze slabe pece. S horkovzdusnou jsem doted mela jen super zkusenosti. Muzu se jeste zeptat na kolik stupnu ho peces? Dikes moc za odpovedi. Tana
zkušenosti s římským hrncem nemám široké, ale s kuřetem ano. Vše funguje dle návodu, ale taky nemám horkovzdušnou troubu, jen elektrickou. Peču na plno tj. 250, kuře nechávám radši tak cca 80 minut, nejlepší mi příjde pečené vcelku a je vždy super superisimo, někdy také peču s bramborama. Postupovat jinak bys určitě neměla. Zkus to ještě jednou…Jinak by mě zase od agáty zajímalo, jak třeba dělá tu slepici…?
Troubu mám horkovzdušnou i elektrickou. Na římák požívám ubyčejnou
elektrickou.
Slepici sem dloho nepekla, ale jinak jí dělám uplně normálně, strašně
jednoduše, co dům a zahrádka dá..............dospod brambory,rajčata,
cukety,papriky, cibule, česnek (ale ten pak zesládne, takže mi moc
nechutná), no a nakonec kousky slepice.
Pořádně okmínuju, osolím míň a šoupnu to tam
Peču to trošičku dýl......tak 90 min........pak už to kontroluju a podle
potřeby dopíkám.
Je to stašně mňam..........ale je to dost „rozpadlý“.
My to ale doma milujem..........ještě jsem to ale pro návštěvu
nevařila.........papa.a.
Agatto,
velke diky, asi to vyzkousim tento vikend jeste jednou… kdyz to vsechny chvalite, musim na to nejak vyzrat. Prosim te Agattko, na kolik stupnu to peces?? Dikes moc jeste jednou.
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
