...

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
switzerlandcheese
2 příspěvky 02.02.07 13:47
...

Original Svycarske Premium syry koupite v Delvite a od dubna 2007 tez v Bille!

--------------------------------------------------------------------------------
Svycarsko nam chce nabidnout svou lahudku! Original Svycarske Premium syry! Na pocatku, Tilsiter, pokud se ujme, tak potom Appenzeller, Original Fondue smes (zadne nabodobeniny!) a tez Original Svycarsky Raclette syr. Vse zalezi ale na zakaznicich! Kdyz zakaznici nekoupi, stahnou Svycari tyto jedinecne, vyjimecne produkty z CR.

A ted INFO o jednotlivych druzich - jako prvni TILSITER:

01.
Tilsiter přírodní (zelený) je jemný, lahodný sýr ze Švýcarského čerstvého, pasterovaného mléka
Oblíbený polotvrdý sýr lahodné chuti, vyráběn ze Švýcarského čerstvého pasterovaného mléka. Klasický sýr patřící mezi sýry jemné, s nezaměnitelným aroma, zralý po 1 až 2 1/2 měsících. Jeho lahodné, příjemně nakyslé aroma a jemné, měkké těsto je velice oblíbené především u mladých konzumentů.

Takto máte požitek s Tilsiter:
Uplatnění najde jako základ pro různé rafinované sýrové pokrmy, například sýrové saláty, tousty a sýrové řezy a samozřejmně též se hodí na každou sýrovou mísu a do teplých sýrových pokrmů.

Zvláštnost: neobsahuje žádné geneticky pozměněné pomocné látky a pří:,–(y.

02.
Tilsiter smetanový (žlutý) je sýrem pro labužníky
Jemný smetanový sýr z pasterovaného čerstvého mléka. Krémově jemné překvapení mezi polotvrdými sýry. Zralý po 1 až 2 1/2 měsících. Jeho jemné, smetanové aroma a hebké těsto jsou pro všechny labužníky pravým zážitkem.

Takto máte požitek se smetanovým Tilsiter:
Uplatnění najde jako základ pro různé rafinované sýrové pokrmy, například sýrové saláty, tousty, k zjemnění sýrového fondue,
jako desertní nebo stolní sýr a samozřejmně též se hodí na každou sýrovou mísu a do teplých pokrmů.

Zvláštnost: neobsahuje žádné geneticky pozměněné pomocné látky a pří:,–(y.

03.
Tilsiter delicates (červený )je klasik mezi polotvrdými sýry, temperamentní, ze Švýcarského čerstvého termizovaného mléka
Tato sýrová specialita je počítána mezi klasiky Švýcarských sýrů. Vyráběna je podle tradičního receptu ve 30ti vesnických sýrárnách. V těchto malých rodinných sýrárnách se znají producenti mléka a sýraři osobně, což je pro výbornou kvalitu nezbytné. Čerstvé mléko je denně dodáváno a okamžitě zpracováváno. Nepřetržité, stálé kontroly kvality počínajíc dodávkou mléka a končící vyzráním sýra, kdy může být teprve sýr konzumován, garantují plný požitek při konzumaci.

Takto máte požitek s Tilsiter delicates:
Jeho kořeněné aroma a hebké těsto jsou u tohoto sýra základem pro mnohostranné použití jak v teplé, tak ve studené kuchyni; pro sýrové saláty, sýrové mísy, rafinované tousty a sýrové řezy, sýrové Fondue, nebo k zapékání všeho druhu.

Zvláštnost: neobsahuje žádné geneticky pozměněné pomocné látky a pří:,–(y.

Tilsiter je sýrová specialita z Východního Švýcarska. Výchozí produkt, což je čerstvé surové mléko, dodávají krávy z pastvin území Thurgau, St.Gallen a Zürich.
Tilsiter Switzerland je produkován ve více jak 70ti sýrárnách a to podle na tradici bohatou receptury. Na zhruba 4kg těžký bochník je potřeba 45 litrů čerstvého mléka. Po vyrobení a úpravě sýra v solné lázni následuje jeho skladování a další ošetřování ve speciálním sklepě. Tam narůstá červenohnědá kůrka, pod kterou se vyvíjí decentně vytříbené těsto sýra se svým charakteristickým aroma.
Teprve po zhruba třech měsících zrání a podrobné, důkladné kontrole jakosti je propuštěn k prodeji. S přibývajícím stářím získává Tilsiter Switzerland na hebkosti a na aroma.
Znalci sýrů celosvětově si cení této lahůdky jako speciality pro každou sýrovou mísu, jako oblíbený desertní sýr a nebo jako chuťově výborný základ pro studenou a teplou sýrovou kuchyni.

A ještě jeden tip:
Tilsiter Switzerland získá svůj plný charakter a chutˇ, když ho asi tak půl hodiny před požitím vyndáte z ledničky.

Švýcarske sedláky zavazují velice přísné kontroly jakosti dodávat do sýráren pouze prvotřídní, čerstvé, surové mléko. Tím pádem mají Švýcarští producenti sýra nárok na to, nazývat každý kousek sýra, který vyprodukují, produktem prvotřídní, zdravé, přírodní kvality.

Švýcarské sýry jsou přírodní produkt bez pří:,–(. Švýcarské sýry budou i nadále vyráběny bez nasazení umělých látek. K tomu se výrobci sýrů zavázali v rámci Branchenkodex. S dobrovolným zřeknutím se používání při výrobě sýrů uměle vyrobených barvidel a různých antibioticky působících konzervačních prostředků, jejichž používání je v Evropské Unii povoleno a nově by bylo možné i ve Švýcarsku, dává Švýcarská branže výrobců sýrů jednoznačné znamení ve prospěch přirozenosti svých produktů.

Skrze toto zřeknutí obdrží konzumenti záruku, že při koupi Švýcarských sýrů nemusí přijímat kompromisní řešení, nýbrž že se rozhodují pro konzumaci přírodně ponechaného kvalitního produktu.

Země původu Švýcarsko ručí za kvalitu, požitek, důvěru a jistotu svých “Premium Produkte”

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz