Recept Xy
manek Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
- 30.12.09 vloženo
- 20181x zobrazeno
Ingredience
- X
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Xy
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Xy
597 příspěvků 26.8.13 22:33
Kuk
http://www.grilovani-barbecue.com/viewtopic.php?…
69 příspěvků 26.8.13 13:58
Lze to nějak obnovit? Zájem by byl.
27 příspěvků 11.1.12 20:33
Od odby, kdy jsem koleno udělala podle tohoto receptu poprvé propukl v rodině „lov“ na vepřová kolena a každou chvíli někdo - jako náhodou - vidí v obchodě tak úžasná kolena, že nemůže odolat a koupí je. Díky moc je to opravdu lahůdka.
Na Labuznik.com bylo možné dříve přidávat fotky několika způsoby. Jeden ze způsobů bylo nalinkování fotek z jiného serveru - tj. vložení odkazu na fotky, které jsou ale fyzicky umístěny na jiném serveru. Často se v tomto případě nejednalo o originální fotky autora receptu a proto jsme je automaticky z „cizího“ serveru nestahovali. Pokud někde chybí, tak posoudíme, zda se jedná o fotky autora a případně dodatečně nahrajeme - jako v tomto případě.
Radek
Jsem z toho jelen - mánek píše: „tento je jiný, třeba už jen proto, že je můj a s obrázky.“
Myslela jsem tudíž, že jsou to jeho fotky. Ty píšeš o externím zdroji. Asi jsem mánka špatně pochopila…
Problém je v tom, že „ty obrázky, které nebyly na novou verzi Labu překopírovány, z velké části odkazovaly na externí zdroje, tj. na jiné stránky. (psala jsem to do komentáře vedle)“, odkud jsme je dnes stáhli a přidali na stránky - tím pádem je admin uveden jako autor. Další možnost je fotky z externího zdroje stáhnout a poslat jejich autorovi, ale nejsem si jistá, zda bude pokaždé dohledatelný
Tereza
Za obrázky děkuju, ten první je přímo do časopisů a kuchařek

Terezko, jen se mi moc nelíbí, že je najednou po rozkliknutí autorem admim - já měla za to, že autorem je Mánek. Pokud jsem za popletu či za šťouru, není to úmysl. Jen bych chtěla vědět, kdo je vlastně autorem krásných fotek
Obrázky jsou zpět
Tereza
4812 příspěvků 28.12.10 01:30
Alis,
já jsem měla obrázek u téměř každého receptu který jsem kdy vložila. Bylo jich přes sto.
Zbyly 2 (slovy dva).
To je také nejspíše důvod proč můj zájem o tento nyní velice průměrný server značně ochladl.
Kam se ztratily obrázky???
10 příspěvků 19.12.10 21:02
Můžu jenom doporučit, moc chutnalo a nejen mně…
Hotovo. Dal som piva trošku viac a do pekáča dve vetvičky čerstvého rozmarínu… Mňam.:D a potom na
2904 příspěvků 1.1.10 19:46
extra zvodné kolená…
Děkuji za vyzkoušení, jsem rád, že chutnalo.
Dělala jsem vše podle pokynů a hosté chválili. Děkuji a přeji šťastný Nový rok Tobě a nám více takových receptů
nadherné, nádherné
551 příspěvků 31.12.09 17:56
jaj, tie vyzeraju uuuzasne…narobil si mi chute…kolienka mam rada na akykolvek sposob…ja mam na ne tiez svoj recept …kolena tichucko povarim so zeleninkou asi 45-60 minut…predtym kožu nastvorcekujem…kolena necham vychladit a potom ich namasirujem klasickou marinadou z cesnaku, vina alebo piva a byliniek, necham cez noc v chladnicke…na druhy den upeciem s cibulou, jablkom, celymi cesnakmi, rascou podlievajuc vyvarom a vinom alebo pivom…su krasne cervenkaste, stavnate, koža chrumkava…podavam ich s cervenou kapustou a obycajnym knedlikom…a niekedy narychlo aj so zemiakovou kašou alebo mangoldovymi „stouchanymi“ zemiakmi…z vyvaru je vyborna cesnacka
588 příspěvků 31.12.09 14:22
od včera zháňam kolená na novoročný obed a nikde nie sú !