Recept Xy

(Hodnoceno 1x) manek Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Xy

Postup

X

Recept je z kategorií: Vepřové maso

Nahlásit recept

  • 30.12.09 vloženo
  • 19150x zobrazeno

Ingredience

  • X

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

e-zen 19.12.10 21:02

Můžu jenom doporučit, moc chutnalo a nejen mně…

Diskuse k receptu Xy

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Xy

ivan14
69 příspěvků 26.8.13 13:58

Lze to nějak obnovit? Zájem by byl.

SaraL
27 příspěvků 11.1.12 20:33
Skvělé

Od odby, kdy jsem koleno udělala podle tohoto receptu poprvé propukl v rodině „lov“ na vepřová kolena a každou chvíli někdo - jako náhodou - vidí v obchodě tak úžasná kolena, že nemůže odolat a koupí je. Díky moc je to opravdu lahůdka.

Admin Labužník.cz
610 příspěvků 25.3.11 17:57

Na Labuznik.com bylo možné dříve přidávat fotky několika způsoby. Jeden ze způsobů bylo nalinkování fotek z jiného serveru - tj. vložení odkazu na fotky, které jsou ale fyzicky umístěny na jiném serveru. Často se v tomto případě nejednalo o originální fotky autora receptu a proto jsme je automaticky z „cizího“ serveru nestahovali. Pokud někde chybí, tak posoudíme, zda se jedná o fotky autora a případně dodatečně nahrajeme - jako v tomto případě.

Radek

Alis
2617 příspěvků 24.3.11 20:33

Jsem z toho jelen - mánek píše: „tento je jiný, třeba už jen proto, že je můj a s obrázky.“
Myslela jsem tudíž, že jsou to jeho fotky. Ty píšeš o externím zdroji. Asi jsem mánka špatně pochopila…

Admin Labužník.cz
610 příspěvků 23.3.11 23:31

Problém je v tom, že „ty obrázky, které nebyly na novou verzi Labu překopírovány, z velké části odkazovaly na externí zdroje, tj. na jiné stránky. (psala jsem to do komentáře vedle)“, odkud jsme je dnes stáhli a přidali na stránky - tím pádem je admin uveden jako autor. Další možnost je fotky z externího zdroje stáhnout a poslat jejich autorovi, ale nejsem si jistá, zda bude pokaždé dohledatelný :think:

Tereza

Alis
2617 příspěvků 23.3.11 21:56

Za obrázky děkuju, ten první je přímo do časopisů a kuchařek :-)
Terezko, jen se mi moc nelíbí, že je najednou po rozkliknutí autorem admim - já měla za to, že autorem je Mánek. Pokud jsem za popletu či za šťouru, není to úmysl. Jen bych chtěla vědět, kdo je vlastně autorem krásných fotek :-)

Admin Labužník.cz
610 příspěvků 23.3.11 21:42

Obrázky jsou zpět 8-)

Tereza

esmeralda
4813 příspěvků 28.12.10 01:30

Alis,
já jsem měla obrázek u téměř každého receptu který jsem kdy vložila. Bylo jich přes sto.
Zbyly 2 (slovy dva).
To je také nejspíše důvod proč můj zájem o tento nyní velice průměrný server značně ochladl.

Alis
2617 příspěvků 28.12.10 01:01

Kam se ztratily obrázky??? :cry:

e-zen
10 příspěvků 19.12.10 21:02

Můžu jenom doporučit, moc chutnalo a nejen mně…

martinsog
103 příspěvků 16.5.10 17:00
Re: Medové vepřové koleno na černém pivě

Hotovo. Dal som piva trošku viac a do pekáča dve vetvičky čerstvého rozmarínu… Mňam.:D a potom na

anickav
2904 příspěvků 1.1.10 19:46
Re: Medové vepřové...Mánku,

extra zvodné kolená…

manek
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 1.1.10 17:19
Re: Medové vepřové koleno na černém pivě - dag

Děkuji za vyzkoušení, jsem rád, že chutnalo. :)

dag
543 příspěvků 1.1.10 17:09
Re: Medové vepřové koleno na černém pivě

Dělala jsem vše podle pokynů a hosté chválili. Děkuji a přeji šťastný Nový rok Tobě a nám více takových receptů

dag
543 příspěvků 31.12.09 20:07
Re: Medové vepřové koleno na černém pivě

nadherné, nádherné

gabi
551 příspěvků 31.12.09 17:56
Re: Medové vepřové koleno na černém pivě

jaj, tie vyzeraju uuuzasne…narobil si mi chute…kolienka mam rada na akykolvek sposob…ja mam na ne tiez svoj recept …kolena tichucko povarim so zeleninkou asi 45-60 minut…predtym kožu nastvorcekujem…kolena necham vychladit a potom ich namasirujem klasickou marinadou z cesnaku, vina alebo piva a byliniek, necham cez noc v chladnicke…na druhy den upeciem s cibulou, jablkom, celymi cesnakmi, rascou podlievajuc vyvarom a vinom alebo pivom…su krasne cervenkaste, stavnate, koža chrumkava…podavam ich s cervenou kapustou a obycajnym knedlikom…a niekedy narychlo aj so zemiakovou kašou alebo mangoldovymi „stouchanymi“ zemiakmi…z vyvaru je vyborna cesnacka

alena45
588 příspěvků 31.12.09 14:22
Re: Medové vepřové koleno na černém pivě

od včera zháňam kolená na novoročný obed a nikde nie sú !

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Guláš z hlívy ústřičné Guláš z hlívy ústřičné
Těstovinový salát s houbami a polníčkem Těstovinový salát s houbami...
Pórková polévka s cizrnou Pórková polévka s cizrnou
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz