Recept Teplý fazuľový šalát s fetou, chili a petržlenom

Lyduska Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Teplý fazuľový šalát s fetou, chili a petržlenom

Postup

Cibuľu, chili papriku a cesnak pokrájame nadrobno. Na panvici zohrejeme olej a cibuľu, chili i cesnak na ňom opražíme - pokiaľ cibuľa nezmäkne. Pridáme opláchnutú a dobre odkvapkanú fazuľu a za stáleho miešania ju zohrejeme. Primiešame petržlen a syr Feta. Dochutíme soľou a mletým čiernym korením. Ak chceme šalát podávať ako hlavné jedlo, môžeme pridať trochu pečeného kuracieho mäsa.

Nahlásit recept

  • 10.03.13 vloženo
  • 1445x zobrazeno

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • 1 červená cibuľa
  • 1 červená chili paprika
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 4 PL olivového oleja
  • 400 g (1 konzerva) bielej "cannelini" fazule
  • 4 PL nakrájanej petržlenovej vňate
  • 100 g syra Feta, pokrájaného na kocky
  • soľ
  • mleté čierne korenie

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

Lyduska 30.1.15 14:48

Pripravené (z polovičnej dávky) zo suchej obrovskej fazule (Butter Beans), cez noc namočenej vo vode a následne uvarenej.

Uvaření se již líbí 6 labužníkům

Diskuse k receptu Teplý fazuľový šalát s fetou, chili a petržlenom

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Meruňkový koláč s tvarohovou nádivkou Meruňkový koláč s...
Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky
Křehké kuřecí plátky v jogurtové marinádě Křehké kuřecí plátky v...
Kapustičky na slanině Kapustičky na slanině
Těstoviny primavera s chřestem Těstoviny primavera s chřestem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz