Recept Teplý fazuľový šalát s fetou, chili a petržlenom

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Teplý fazuľový šalát s fetou, chili a petržlenom

Postup

Cibuľu, chili papriku a cesnak pokrájame nadrobno.

Na panvici zohrejeme olej a cibuľu, chili i cesnak na ňom opražíme - pokiaľ cibuľa nezmäkne. Pridáme opláchnutú a dobre odkvapkanú fazuľu a za stáleho miešania ju zohrejeme.

Primiešame petržlen a syr Feta.

Dochutíme soľou a mletým čiernym korením.

Ak chceme šalát podávať ako hlavné jedlo, môžeme pridať trochu pečeného kuracieho mäsa.


Reklama

Nahlásit recept

  • 10.03.13 vloženo
  • 1120x zobrazeno

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • 1 červená cibuľa
  • 1 červená chili paprika
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 4 PL olivového oleja
  • 400 g (1 konzerva) bielej "cannelini" fazule
  • 4 PL nakrájanej petržlenovej vňate
  • 100 g syra Feta, pokrájaného na kocky
  • soľ
  • mleté čierne korenie

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

Lyduska 30.01.15 14:48

Pripravené (z polovičnej dávky) zo suchej obrovskej fazule (Butter Beans), cez noc namočenej vo vode a následne uvarenej.

Uvaření se již líbí 6 labužníkům

Diskuse k receptu Teplý fazuľový šalát s fetou, chili a petržlenom

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Hovězí pečeně na jalovci a pivu Hovězí pečeně na jalovci a...
Reveňový koláč Reveňový koláč
Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz