Recept Teplý fazuľový šalát s fetou, chili a petržlenom

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Teplý fazuľový šalát s fetou, chili a petržlenom

Postup

Cibuľu, chili papriku a cesnak pokrájame nadrobno.

Na panvici zohrejeme olej a cibuľu, chili i cesnak na ňom opražíme - pokiaľ cibuľa nezmäkne. Pridáme opláchnutú a dobre odkvapkanú fazuľu a za stáleho miešania ju zohrejeme.

Primiešame petržlen a syr Feta.

Dochutíme soľou a mletým čiernym korením.

Ak chceme šalát podávať ako hlavné jedlo, môžeme pridať trochu pečeného kuracieho mäsa.


Reklama

Nahlásit recept

  • 10.03.13 vloženo
  • 1100x zobrazeno

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • 1 červená cibuľa
  • 1 červená chili paprika
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 4 PL olivového oleja
  • 400 g (1 konzerva) bielej "cannelini" fazule
  • 4 PL nakrájanej petržlenovej vňate
  • 100 g syra Feta, pokrájaného na kocky
  • soľ
  • mleté čierne korenie

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

Lyduska 30.01.15 14:48

Pripravené (z polovičnej dávky) zo suchej obrovskej fazule (Butter Beans), cez noc namočenej vo vode a následne uvarenej.

Uvaření se již líbí 6 labužníkům

Diskuse k receptu Teplý fazuľový šalát s fetou, chili a petržlenom

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Štika na smetaně Štika na smetaně
Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka
Třeboňský tataráček z kapra Třeboňský tataráček z kapra
Novoroční čočka s houbami Novoroční čočka s houbami
Jarní ratatouille s česnekovými brambory Jarní ratatouille s...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz