Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Joris Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Recept je z francouzského časopisu Cuisine - Recettes du marché.
Původně je recept z „bílého telecího“ tzn. že maso je z velmi
mladého kusu a ještě se nezabarvilo do červena. Já jsem dělal z již
o něco staršího telecího.
Rajčata necháme okapat. Střídu z pečiva namočíme do mléka. Pistácie nahrubo nasekáme. Rajčata najemno nakrájíme. K mletému masu přidáme parmezán, vymačkanou a přebytečného mléka zbavenou střídu z pečiva, pokrájené rajčata, pistácie, vejce, osolíme, opepříme a rukama dobře smícháme. Smíchanou hmotu vložíme do formy na cake - chlebíček - vyložený papírem na pečení. Pečeme 45 minut v předehřáté troubě na 180°C. Můžeme podávat teplé i studené, s rajčatovou omáčkou.
Recept je z kategorií: Maso Telecí maso
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Telecí sekaná se sušenými rajčaty a pistáciemi
740 příspěvků 28.2.13 21:39
Joris, zasa si potesil fotkou
Strasne sa mi paci kombinacia susenych
paradajok, parmezanu, mleteho maska, pistacii
Hmmmm, to asi bola riadna dobrotka 