Recept Smažené žáby - dle Domácí kuchařky Magd. Dobromily Rettigové
Eja Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Žáby dobře přemej, osol je a nech je asi půl hodiny v soli ležet, pak je obal v mouce, omoč v rozkloktaném vejci , obal ve strouhané žemličce a nech je v horkém přepouštěném másle hezky do zlatova usmažit. Pak je okrášli zelenou petruželkou a dej je na stůl.
Recept je z kategorií: Raci, žáby, hlemýždi, šneci
- 18.03.04 vloženo
- 5118x zobrazeno
Ingredience
- žáby
- vejce
- strouhanka
- sůl
- máslo
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Smažené žáby - dle Domácí kuchařky Magd. Dobromily Rettigové
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Smažené žáby - dle Domácí kuchařky Magd. Dobromily Rettigové
hoď to, prosím, do kategorie..zřejmě do zvěřiny…?…:-))
Tak o tom paní Rettigová ve své kuchařce neříká nic. Ale taková pěkně macatá ropuška......
Teda Ejo, jaký druh tohoto obojživelníka doporučuješ? Rosničky, skokany nebo snad ropuchy? chiuchiu…