Recept Senzační přírodní vepřové řízečky Glama

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Maso naklepeme, osolíme a omatláme jogurtem, do kterého jsme vidličkou zapravili vejce. Uložíme do lednice na nejméně 24hodin. Maso klademe do rozpáleného oleje tak jak je, s jogurtem (je to podle mne lepší, než ještě obalené ve strouhance). Příhodnou alternativou je hotové řízečky protáhnout sosíkem, který zhotovíme z několika kapek sójové omáčky a velmi malého množství kečupu. Promícháme a případně dodáme chilli. Řízečky sosíkem pro jeho koncentrované a intenzivní chutě jen po obou stranách slabě protáhneme, nepřidáváme jej na talíř, brambory případně omastíme máslem. *Poznámka autora:* Pro kuchyňské zpracování autor (z vepřového masa) používá téměř výhradně plecko, které považuje za optimální. Není ani příliš suché, ani příliš tučné. Vzhledem ke své struktuře je plecko k prudkému Labužničení naprosto optimální.

Recept je z kategorií: Minutky

Nahlásit recept

  • 01.05.04 vloženo
  • 7870x zobrazeno

Čas přípravy

  • pár minut

Ingredience

  • vepřové maso na řízky
  • 120ml jogurt (*použit byl Choceňský*)
  • vejce
  • sůl
  • olej na smažení.
  • *sosík:*
  • tmavá sójová omáčka
  • kečup
  • (drcené chilli papričky).

Doporučená příloha

  • brambory, ale i jen tak - bez přílohy jsou boží…

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Senzační přírodní vepřové řízečky Glama

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Senzační přírodní vepřové řízečky Glama

slastr
2 příspěvky 25.1.09 03:43
Re: Senzační přírodní vepřové řízečky Glama

Vynikající jinak už je nedělám . jsou jemné měkké zkrátka super

slastr
2 příspěvky 25.1.09 03:43
Re: Senzační přírodní vepřové řízečky Glama

řízečky naložené vjogurt. omáčce nejlepe drubeží jsou božské jemné měkké skratka super

habana
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 25.1.09 03:43
Re: Senzační přírodní vepřové řízečky

glamo, máš můj úplný uctivec (= poklona) !

glama
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 25.1.09 03:43
Re: Jééééééééééééééééééééé

Děkuji!!!!!

habana
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 25.1.09 03:43
Ať žije plecko !

Eleen, máš recht. je to to nejlepší v našich rukách a teda v jogurtu - úplně grandiózní symfonická báseň

Eleeen
1127 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Senzační přírodní vepřové řízečky

Souhlasím s kladným názorem na vepřové plecko. Já ho mám též ve velké oblibě (podle mě je mnohem lepší než suchá kotleta).
Plecku zdar a v rukách Labužníka zvlášť!

habana
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 25.1.09 03:43
Re: Senzační přírodní vepřové řízečky

Autor tohoto receptu chce touto cestou poděkovat Glamě za neskonalou inspiraci, která byla provedena přes kuřecí prsa v jogutru. Děkuji.

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...
Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Staročeské kotlety Staročeské kotlety

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz