Recept Salát z těstovin, červených fazolí a tuňáka

Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Mušličky nasypeme do osolené vroucí vody s 1 KL olivového oleje a vaříme podle receptu doměkka. Prolijeme horkou vodou a vložíme je do studené vody, dokud je nepoužijeme. Připravíme zálivku, důkladně promícháme a zalijeme připravené okapané mušličky. Přimícháme opláchnuté a okapané červené fazole, pokrájené syrové houby (dávám prudce orestované na másle), kousky tuňáka, mladou cibulku a bylinky. Promícháme a na 1 hodinu dáme do chladničky vychladit. Zdroj: z mých výstřižků

Recept je z kategorií: Různé saláty

Nahlásit recept

  • 30.03.07 vloženo
  • 6354x zobrazeno

Ingredience

  • 250 g malých těstovinových mušliček
  • 250 g červených fazolí z konzervy
  • 100 g malých hříbků nebo žampionů nakrájených na čtvrtky
  • 1 konzerva tuňáka, ne drceného
  • 4 jarní cibulky
  • 3 PL různých nakrájených bylinek.
  • Zálivka:
  • 140 ml olivového oleje
  • 45 ml bílého vinného octa
  • 1 KL citronové šťávy
  • 1 KL dijonské hořčice
  • sůl
  • černý pepř mletý.

Doporučená příloha

  • česnekové tousty, jinak každý podle svých chutí

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Salát z těstovin, červených fazolí a tuňáka

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Karbanátky

Nejlepší recepty

Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně
Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky
Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra
Kotlíkový guláš po cikánsku Kotlíkový guláš po cikánsku
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz