Recept Salát z těstovin, červených fazolí a tuňáka

bedla Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Mušličky nasypeme do osolené vroucí vody s 1 KL olivového oleje a vaříme podle receptu doměkka. Prolijeme horkou vodou a vložíme je do studené vody, dokud je nepoužijeme. Připravíme zálivku, důkladně promícháme a zalijeme připravené okapané mušličky. Přimícháme opláchnuté a okapané červené fazole, pokrájené syrové houby (dávám prudce orestované na másle), kousky tuňáka, mladou cibulku a bylinky. Promícháme a na 1 hodinu dáme do chladničky vychladit. Zdroj: z mých výstřižků

Recept je z kategorií: Různé saláty

Nahlásit recept

  • 30.03.07 vloženo
  • 6836x zobrazeno

Ingredience

  • 250 g malých těstovinových mušliček
  • 250 g červených fazolí z konzervy
  • 100 g malých hříbků nebo žampionů nakrájených na čtvrtky
  • 1 konzerva tuňáka, ne drceného
  • 4 jarní cibulky
  • 3 PL různých nakrájených bylinek.
  • Zálivka:
  • 140 ml olivového oleje
  • 45 ml bílého vinného octa
  • 1 KL citronové šťávy
  • 1 KL dijonské hořčice
  • sůl
  • černý pepř mletý.

Doporučená příloha

  • česnekové tousty, jinak každý podle svých chutí

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Salát z těstovin, červených fazolí a tuňáka

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Kuře na kapustě

Nejlepší recepty

Jarní ratatouille s česnekovými brambory Jarní ratatouille s...
Vatovec (pýchavka obrovská) v trojobalu Vatovec (pýchavka obrovská)...
Zapečený losos s pórkem (pro Lvy) Zapečený losos s pórkem...
Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka
Pečené uzené koleno Pečené uzené koleno

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz