Recept Rošťáci

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Marináda: Všechny ingredinece dobře promícháme na hladkou hmotu.

Řízky naklepeme a lehce osolíme. Namočíme do marinády a naskládáme do misky zbytkem marinády zalijeme.
Necháme alespoň 2 dny odležet. V zakryté misce vydrží v lednici i 7 dní.

Na rozpáleném oleji(ale ani sádlo není k zahození) usmažíme do zaltova cca 7 minut z každé strany, záleží na síle plátku.

Recept je z kategorií: Minutky


Reklama

Nahlásit recept

  • 10.11.07 vloženo
  • 7952x zobrazeno

Čas přípravy

  • 15/20 minut

Počet porcí

  • 8 porcí

Ingredience

  • 8 řízků vepřového (kuřecího, nebo králíka)
  • sůl
  • Marináda:
  • 2 vejce
  • 2 PL solamylu
  • 1 ČL mletého pepře
  • 2 stroužky rozetřeného česneku (může být i víc)
  • 1-2 ČL sojové omáčky
  • sůl, plnotučná hořčice, worchestrová omáčka

Doporučená příloha

  • Brambory v různých úpravách, rýže, zeleninové saláty a pivo

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Rošťáci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček
Pečená kuřecí stehna Pečená kuřecí stehna
Těstoviny s lososem v krému Těstoviny s lososem v krému
Kuřecí stehna na kari s mandlemi Kuřecí stehna na kari s...
Kapustičky na slanině Kapustičky na slanině

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz