Recept Rošťáci

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Marináda: Všechny ingredinece dobře promícháme na hladkou hmotu.

Řízky naklepeme a lehce osolíme. Namočíme do marinády a naskládáme do misky zbytkem marinády zalijeme.
Necháme alespoň 2 dny odležet. V zakryté misce vydrží v lednici i 7 dní.

Na rozpáleném oleji(ale ani sádlo není k zahození) usmažíme do zaltova cca 7 minut z každé strany, záleží na síle plátku.

Recept je z kategorií: Minutky


Reklama

Nahlásit recept

  • 10.11.07 vloženo
  • 8291x zobrazeno

Čas přípravy

  • 15/20 minut

Počet porcí

  • 8 porcí

Ingredience

  • 8 řízků vepřového (kuřecího, nebo králíka)
  • sůl
  • Marináda:
  • 2 vejce
  • 2 PL solamylu
  • 1 ČL mletého pepře
  • 2 stroužky rozetřeného česneku (může být i víc)
  • 1-2 ČL sojové omáčky
  • sůl, plnotučná hořčice, worchestrová omáčka

Doporučená příloha

  • Brambory v různých úpravách, rýže, zeleninové saláty a pivo

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Rošťáci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Tažený štrůdl


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Středomořské krůtí špízy (BBQ) Středomořské krůtí špízy (BBQ)
Štika na smetaně Štika na smetaně
Těstovinový salát s houbami a polníčkem Těstovinový salát s houbami...
Krkovička v lístkovém těstě (velikonoční pokrm) Krkovička v lístkovém těstě...
Hořčičná kotletka v alobalové kapse pro jednoho (DIA) Hořčičná kotletka v...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz