Recept Rošťáci

wardenika Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Marináda: Všechny ingredinece dobře promícháme na hladkou hmotu. Řízky naklepeme a lehce osolíme. Namočíme do marinády a naskládáme do misky zbytkem marinády zalijeme. Necháme alespoň 2 dny odležet. V zakryté misce vydrží v lednici i 7 dní. Na rozpáleném oleji(ale ani sádlo není k zahození) usmažíme do zaltova cca 7 minut z každé strany, záleží na síle plátku.

Recept je z kategorií: Minutky

Nahlásit recept

  • 10.11.07 vloženo
  • 10654x zobrazeno

Čas přípravy

  • 15/20 minut

Počet porcí

  • 8 porcí

Ingredience

  • 8 řízků vepřového (kuřecího, nebo králíka)
  • sůl
  • Marináda:
  • 2 vejce
  • 2 PL solamylu
  • 1 ČL mletého pepře
  • 2 stroužky rozetřeného česneku (může být i víc)
  • 1-2 ČL sojové omáčky
  • sůl, plnotučná hořčice, worchestrová omáčka

Doporučená příloha

  • Brambory v různých úpravách, rýže, zeleninové saláty a pivo

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Rošťáci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Třeboňský tataráček z kapra Třeboňský tataráček z kapra
Smažená cibulová kolečka Smažená cibulová kolečka
Ledový salát s kuřecími prsíčky Ledový salát s kuřecími...
Karbanátky Karbanátky
Mrkvový salát Mrkvový salát

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz