Recept Piškotová roláda s kávovým tukovým krémem a kokosem

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Tato roláda se připravovala v roce 2002 v Karlových Varech. Pečení a sesazování korpusů trvalo 10 hodin. Bylo upečeno 120 ks plátů o rozměru 50x60 cm. Na sesazení tohoto množství korpusů se spotřebovalo 80 kg krému. Finální úpravy trvaly 4 hodiny a byly prováděny před širokou veřejností. Po finálním změření byla zapsaná délka 50 metrů a 10 centimetrů. Celá roláda byla zkonzumována během 2 hodin... Čerpáno z "cukráře.cz":http://www.cukrar.cz .

Recept je z kategorií: Zábavné recepty

Nahlásit recept

  • 10.09.04 vloženo
  • 10533x zobrazeno

Ingredience

  • *Korpus:*
  • 500 ks vajec
  • 20 kg krupicového cukru
  • 20 kg hladké mouky
  • 10 kg směsi Bisquick – "BRAUN":http://www.martinbraun.de ;
  • *Náplň:*
  • 50 kg základního vanilkového krému
  • 35 kg Hery
  • 3 kg kávové pasty– BRAUN;
  • *Dohotovení:*
  • 8 kg kokosu
  • 400 ks marcipánových růžiček firmy "František Buchal":http://www.buchalovi.cz/buchal.html
  • dekorační ozdoby z cukru
  • čokoládové dekory firmy "Fiala":http://www.ingfiala.cz/
  • loga *Hery*
  • loga firmy "Delta":http://www.delta-pekarny.cz/ .

Doporučená příloha

  • hektolitr Mattoniho kyselky :-))

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Piškotová roláda s kávovým tukovým krémem a kokosem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Bramborový guláš s kabanosem Bramborový guláš s kabanosem
Těstoviny primavera s chřestem Těstoviny primavera s chřestem
Karbanátky Karbanátky
Křehké kuřecí plátky v jogurtové marinádě Křehké kuřecí plátky v...
Štika na smetaně Štika na smetaně

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz