Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
Spagety uvarte v osolené vode „al dente“ a nechte odkapat.
Rozkvedlejte spolu creme-fraiche, sýr, vejce, salvej a cesnek. Osolte, opeprete a spojte se
spagetami. Rozetrete do tukem vymazaného pekáce, (na plech), na povrch
rozdelte sunku a lehce ji zatlacte do spaget.
Pecte v troube vyhráté na 225 st. C asi 20 minut.
Recept je z kategorií: Těstoviny
Zeleninový salát.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
3 příspěvky 25.01.09 03:43
nebo viz.: http://www.labuznik.com/recipe.php?…
a
http://www.labuznik.com/recipe.php?…
3 příspěvky 25.01.09 03:43
Jen pro doplnění, Crème fraîche je někde na pomezí mezi šlehačkou a naší zakysanou smetanou.
Ingredience: 31% šlehačka + 2 lžíce podmáslí (za studena)
Základní postup:ve sterilní nádobě smícháme smetanu a podmáslí a necháte v klidu při pokojové teplotě (asi 23 ºC) po dobu > 24 h