Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
bajoo Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Ledvinky namočíme do mléka, vykrájíme a opláchneme horkou vodou, jazyk spaříme (nebo lehce povaříme) a stáhneme. Všechno maso a vnitřnosti nakrájíme na kostičky, s cibulí i celerem dáme do pekáče, opepříme, hodně opaprikujeme (i troškou pálivé papriky) a zamícháme, ale nesolíme (játra by ztvrdla!). Vše dáme dusit do trouby, občas podlijeme vodou. Až když je maso měkké, tak ho osolíme a pak necháme šťávu vypéci. V pekáči nesmí zůstat téměř žádná tekutina, výsledkem mají být kousky masa obalené kašičkou, vzniklou ze zbytku šťávy, rozpečeného celeru a cibule. Podáváme s chlebem.
Recept je z kategorií: Zabijačkové speciality
chléb
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Paprikáč