Recept Paprikáč

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Ledvinky namočíme do mléka, vykrájíme a opláchneme horkou vodou, jazyk spaříme (nebo lehce povaříme) a stáhneme. Všechno maso a vnitřnosti nakrájíme na kostičky, s cibulí i celerem dáme do pekáče, opepříme, hodně opaprikujeme (i troškou pálivé papriky) a zamícháme, ale nesolíme (játra by ztvrdla!). Vše dáme dusit do trouby, občas podlijeme vodou. Až když je maso měkké, tak ho osolíme a pak necháme šťávu vypéci. V pekáči nesmí zůstat téměř žádná tekutina, výsledkem mají být kousky masa obalené kašičkou, vzniklou ze zbytku šťávy, rozpečeného celeru a cibule.
Podáváme s chlebem.

Recept je z kategorií: Zabijačkové speciality

Nahlásit recept

  • 22.10.16 vloženo
  • 1426x zobrazeno

Ingredience

  • cibule na kolečka
  • ¼ celeru na kostičky
  • vepřové ledvinky
  • vepřový jazyk
  • vepřové srdce
  • vepřová játra
  • libové vepřové maso
  • bůček
  • sůl
  • pepř
  • sladká i pálivá paprika

Doporučená příloha

  • chléb

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Paprikáč

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Snadný chia puding s ovocem

Nejlepší recepty

Pomerančové rizoto nasladko Pomerančové rizoto nasladko
Tiramisu z mascarpone Tiramisu z mascarpone
Plněné bramborové knedlíky anglickou slaninou se zelím Plněné bramborové knedlíky...
Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku
Gratinované brambory (DIA)* Gratinované brambory (DIA)*

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz