Recept Okra nebo jina zelenina dusena v rajcatove stave

Rybka Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Cerstvou okru omyjeme a serizneme stopku tak, aby plod zustal vcelku. (Fazolkam serizneme stopky a prekrojime napul, kvetak rozebereme na male ruzice, mrkev nakrajime na tenka kolecka nebo pulkolecka) Okru/zeleninu osmazime na oleji za obcasneho michani asi 2 minuty, pote prikryjeme a zmirnime plamen a smazime dalsi 2 min. Pridame protlak rozmichany v trose vody, citronovou stavu a sul, a dusime pod poklickou za obcasneho zamichani do zmeknuti-ca.15 min. *pozn. muzeme pridat trochu rimskeho kminu a nasekanou nat koriandru.

Recept je z kategorií: Přílohy

Nahlásit recept

  • 06.10.07 vloženo
  • 2469x zobrazeno

Ingredience

  • 1/2 kg cerstve nebo mrazene okry, nebo zelenych fazolek nebo mrkve, nebo kvetaku
  • olivovy olej
  • 2-3 lzice rajskeho protlaku
  • voda
  • citronova stava
  • sul.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Okra nebo jina zelenina dusena v rajcatove stave

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Krémové rizoto s brokolicí a sušenými rajčaty Krémové rizoto s brokolicí...
Zelí s jablečným cidrem Zelí s jablečným cidrem
Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Těstoviny primavera s chřestem Těstoviny primavera s chřestem
Květáková polévka Květáková polévka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz