Recept Minutkové boloňské těstoviny v úpravě podle Petra Havlíčka

Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Minutkové boloňské těstoviny v úpravě podle Petra Havlíčka

Úvod

Zdravý a jednoduchý recept na oblíbené těstoviny od Petra Havlíčka. Rychlé a zdravé, jen mít ty správné ingredience a vyvážený oběd či večeře je na světě :-)

Postup

1. Na pánvi s nepřilnavým povrchem zprudka osmažíme mleté hovězí maso. 2. Po jeho zhnědnutí přidáme cibuli, česnek, celerový stonek a mrkev chvíli restujeme za stálého míchání. 3. Vmícháme drcená rajčata, rajčatový protlak, oregano a červené víno a chvíli společně podusíme. 4. Těstoviny uvaříme al-dente, necháme okapat a dáme do mísy. 5. Přidáme masovou omáčku, přidáme olivový olej a servírujeme.

Recept je z kategorií: Hlavní jídlo Hovězí maso Maso Mleté maso Těstoviny

Nahlásit recept

  • 18.10.12 vloženo
  • 4699x zobrazeno

Čas přípravy

  • 20 min

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • 500 g libového hovězího mletého masa
  • 2 malé jemně nasekané cibule
  • 1 nasekaný stonek celeru
  • 1 mrkev, nasekaná na kostičky
  • 2 utřené stroužky česneku
  • 400 g drcených rajčat
  • 2 lžičky oregana
  • 1,5 dcl červeného vína
  • 3 lžíce protlaku
  • 1 lžíce olivového oleje
  • Sůl a pepř
  • Čerstvá bazalka
  • 300 g semolinových těstovin

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

miskav1 18.10.12 02:27

Uvaření se již líbí 1 labužníkovi

Diskuse k receptu Minutkové boloňské těstoviny v úpravě podle Petra Havlíčka

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek
casino
4487 příspěvků 20.10.12 23:20

No, počkám s komentářem, až pokud se neprojeví Viktorka ;) 8) :)

parles
302 příspěvků 18.10.12 10:00

Určitě je to dobré. Ale není toho na dvě porce nějak moc? :think:

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka
Gratinované brambory (DIA)* Gratinované brambory (DIA)*
Chilli con carne Chilli con carne
Bazalkové máslo Bazalkové máslo
Dušené hovězí na bobkových listech - Boeuf étuvé au feuilles de laurier Dušené hovězí na bobkových...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz