Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
babi Maďarská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
Filety osolit a obalit v mouce. Na jemno pokrájet slaninu a smažit ji v horkém oleji do té doby, než začne pouštět vlastní tuk. Vyjmout škvarečky. Rychle osmažit kapra na obou stranách a dát ho stranou. Propláchnout zelí a dobře ho vymačkat. Oloupat cibuli, nakrájet ji na plátky a ty osmažit na polovině výpeku ze slaniny. Přidat tam zelí, ochutit solí a pepřem a vše zalít vínem. Přikrýt a 20 minut dusit. Sem tam zamíchat. Zbytkem tuku ze slaniny vymazat zapékací misku s rovným dnem. Rybu poskládat do misky a na ni navršit zelí. Vložit do předem vyhřáté trouby na 200°C a vše zapéct asi 20 minut. Doporučená příloha:
Recept je z kategorií: Sladkovodní
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Labužnický kapr - Pontyszeletek hagymás káposztával