Recept Labužnický kapr - Pontyszeletek hagymás káposztával

Maďarská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Filety osolit a obalit v mouce. Na jemno pokrájet slaninu a smažit ji v horkém oleji do té doby, než začne pouštět vlastní tuk. Vyjmout škvarečky. Rychle osmažit kapra na obou stranách a dát ho stranou. Propláchnout zelí a dobře ho vymačkat. Oloupat cibuli, nakrájet ji na plátky a ty osmažit na polovině výpeku ze slaniny. Přidat tam zelí, ochutit solí a pepřem a vše zalít vínem. Přikrýt a 20 minut dusit. Sem tam zamíchat. Zbytkem tuku ze slaniny vymazat zapékací misku s rovným dnem. Rybu poskládat do misky a na ni navršit zelí. Vložit do předem vyhřáté trouby na 200°C a vše zapéct asi 20 minut. Doporučená příloha:

Recept je z kategorií: Sladkovodní

Nahlásit recept

  • 28.11.06 vloženo
  • 3931x zobrazeno

Ingredience

  • 800 g kapřích filetů
  • sůl
  • 4 lžíce mouky
  • 120 g slaniny
  • 2 lžíce oleje
  • 800 g kysaného zelí
  • 1 velká cibule
  • 100 ml suchého bílého vína
  • 1/2 lžičky pepře

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Labužnický kapr - Pontyszeletek hagymás káposztával

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Ořechový koláč Ořechový koláč
Rizoto s batáty Rizoto s batáty
Reveňový koláč Reveňový koláč
Pikantní těstoviny s dýní Pikantní těstoviny s dýní
Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz