Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
V hrnci rozehrejte máslo s olejem. Na nem restujte cibuli s cesnekem do mekka. Pridejte rajcata, vývar, víno, ochutte dobromyslí, osolte a opeprete. Privedte do varu, snizte teplotu a varte 10 minut. Polévku nalejte do mixeru a rozmixujte ji. Vratte ji zpet do hrnce, pridejte do ni fetu a varte dalsích 10 minut. Nakonec pridejte do polévky krevety a jen je v polévce prohrejte (2 minuty). Tesne pred podáváním vmíchejte do polévky petrzelku. Tip: Pokud budete polévku podávat v malých bochnících chleba, pouzijte vydlabanou strídu na krutony. Nakrájejte ji na kosticky, dejte do pekáce, pokapejte olivovým olejem, posypte paprikou a strouhaným parmezánem a v troube pri 180 st. C pecte asi 10 minut.
Recept je z kategorií: Polévky rybí a z mořských živočichů
Chléb, bageta.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Krevetová polévka se sýrem feta