Recept jezevec

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Úvod

jezevec na zelenine

Postup

Na oleji zpěníme cibuli, přidáme zeleninu a na plátky česnek.

Vše dusíme na závěr dáme 4 kostky cukru. Směs dáme na pekáč a na to položíme jezevčí maso prošpikované špekem, osolené a posypané kořením na divočinu.

Uzavřeme druhým pekáčem a v troubě dusíme při 150°c cca 2 hodinky, pak pekáč otevřeme a pečeme ještě hodinku, můžeme i hodinu a půl (záleží na velikosti).

Podáváme s bramborovým knedlíkem a zelí…

Recept je z kategorií: Zvěřina

Nahlásit recept

  • 16.05.16 vloženo
  • 2890x zobrazeno

Čas přípravy

  • 3 hodiny

Ingredience

  • Kořenová zelenina cibuleNyní v akci česnekNyní v akci sůl cukr olej jezevčí maso špek koření na divočinu

Doporučená příloha

  • zeli a bramborovy knedlik

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu jezevec

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Štika na smetaně

Nejlepší recepty

Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně
Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka
Zelí s jablečným cidrem Zelí s jablečným cidrem
Štika na smetaně Štika na smetaně
Smažená cibulová kolečka Smažená cibulová kolečka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz