Recept jezevec

divoska42 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Úvod

jezevec na zelenine

Postup

Na oleji zpěníme cibuli, přidáme zeleninu a na plátky česnek. Vše dusíme na závěr dáme 4 kostky cukru. Směs dáme na pekáč a na to položíme jezevčí maso prošpikované špekem, osolené a posypané kořením na divočinu. Uzavřeme druhým pekáčem a v troubě dusíme při 150°c cca 2 hodinky, pak pekáč otevřeme a pečeme ještě hodinku, můžeme i hodinu a půl (záleží na velikosti). Podáváme s bramborovým knedlíkem a zelí...

Recept je z kategorií: Zvěřina

Nahlásit recept

  • 16.05.16 vloženo
  • 5039x zobrazeno

Čas přípravy

  • 3 hodiny

Ingredience

  • Kořenová zelenina cibuleNyní v akci česnekNyní v akci sůl cukr olej jezevčí maso špek koření na divočinu

Doporučená příloha

  • zeli a bramborovy knedlik

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu jezevec

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Hermelín ve víně Hermelín ve víně
Borůvkový koláč se strouhaným perníkem Borůvkový koláč se...
Krůtí nudličky s feferonkami Krůtí nudličky s feferonkami
Meruňkový koláč s tvarohovou nádivkou Meruňkový koláč s...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz