Recept jezevec

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Úvod

jezevec na zelenine

Postup

Na oleji zpěníme cibuli, přidáme zeleninu a na plátky česnek.

Vše dusíme na závěr dáme 4 kostky cukru. Směs dáme na pekáč a na to položíme jezevčí maso prošpikované špekem, osolené a posypané kořením na divočinu.

Uzavřeme druhým pekáčem a v troubě dusíme při 150°c cca 2 hodinky, pak pekáč otevřeme a pečeme ještě hodinku, můžeme i hodinu a půl (záleží na velikosti).

Podáváme s bramborovým knedlíkem a zelí…

Recept je z kategorií: Zvěřina


Reklama

Nahlásit recept

  • 16.05.16 vloženo
  • 2381x zobrazeno

Čas přípravy

  • 3 hodiny

Ingredience

  • Kořenová zelenina cibuleNyní v akci česnekNyní v akci sůl cukr olej jezevčí maso špek koření na divočinu

Doporučená příloha

  • zeli a bramborovy knedlik

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu jezevec

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh
Brokolicová polévka se smetanou Brokolicová polévka se...
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky
Pečený bůček s blumami Pečený bůček s blumami
Hruškový koláč Hruškový koláč

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz