Recept Irský Chowder

mimo Irská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Slaninu osmahneme dohněda a polovinu vysmahnutého tuku dáme stranou. Do tuku v pánvi, dříve než vystydne, přidáme nakrájené mořské potvory a cibuli a rychle osmahneme. Zaprášíme moukou a zalijeme horkou vodou a horkým mlékem. Přivedeme do varů, přidáme na kostičky krájené brambory a zeleninu, osolíme a opepříme dle chuti, a na mírném ohni vaříme asi 20 minut. Tip pro labužníky S touto polévkou si můžete bez obav hrát. Můžete ji ozdobit zelenou petrželkou, přidat smetanu, rajský protlak či jinou zeleninu podle chuti. Pak je pokaždé jiná, ale stále dobrá. K polévce přiložíme tmavý chléb a slané máslo.

Recept je z kategorií: Polévky rybí a z mořských živočichů

Nahlásit recept

  • 26.02.10 vloženo
  • 8252x zobrazeno

Ingredience

  • mrkev, kedlubnu a kapustu, vše drobně nakrájené
  • cibuli
  • brambory
  • hrnek mušlí, škeblí a bílých ryb nakrájených na kousky
  • slaninu
  • máslo

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Irský Chowder

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Kuře na kapustě Kuře na kapustě
Pórková polévka s cizrnou Pórková polévka s cizrnou
Bramboráky s bylinkovým krémem Bramboráky s bylinkovým krémem
Rebarborový crumble Rebarborový crumble
Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz