Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Andik Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
Další varianta, jak se vyhnout dortům z klasické mouky, je tento recept. Ačkoli je to zvláštní kombinace, není to vůbec špatné. Navíc pokud už se nějakou dobu vyhýbáte mouce a cukru, nebude vám „málo“ sladká chuť vadit. Ostatní si mohou přisladit podle libosti.
Smícháme všechny suché ingredience, následně rozmixujeme syrový květák s vajíčky, přidáme zbylé tekuté ingredience a smícháme obě směsi. Těsto by mělo být hladké, bez hrudek. Nalejeme do vymazané a vysypané dortové formy, případně do pekáčku a pečeme zhruba 30 minut. Dopečení zkontrolujte špejlí. Nejlepší je dort nechat odložet v ledničce do druhého dne a pak podávat se šlehačkou nebo domácí arašídovou "nutellou".
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Čokoládový dort z květáku