Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
joper Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Na pánvi rozpustíme sádlo(množství dle libosti a možnosti),přidáme bramborovou kaši prohřejem a opečem.Uchopíme krajíc chleba a namažeme asi 1cm(dle možnosti)vysokou vrstvu bramborové kaše.Osolíme vždy o trochu více.Toť vše,dobrou chuť (velmi syté).
Recept je z kategorií: Bezmasá jídla
všechny tekuté mléčné výrobky - mléko atd.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Chléb V.Klause
302 příspěvků 25.1.09 03:43
Zajímavé, jedna z možností, jak spotřebovat zbylou bramborovou kaši. Dovedu si to docela představit a příležitostně vyzkouším
.
114 příspěvků 25.1.09 03:43
Ono to v době francouzských, italských, čínských a nevím jakých kuchyní budí úsměv na tváři, ale opravdu nevíte, co je dobré. Nedá se to jíst každý den, ale ohřátá bramborová kaše s máslem na chlebu je bašta. Vrství se i hodně vysoko, 2-3 cm.
joper, když je tak hodně starý, tak ho dej do sekce receptů historických.
9 příspěvků 25.1.09 03:43
Opravdu jsi nepoznal co je bída a hlad.Recept je hodně starý nikomu se špatně móóóc neudělalo ba naopak.Byli rádi že mají něco teplého v žalůdku.Základní recept je bez SÁDLA a zapíjí se dobrou studniční nebo pramenitou VODOU.Dobrou chuť.
9 příspěvků 25.1.09 03:43
Pardón,překlep se vloudil.Recept je daleko starší než náš pan prezident.Přejmenován byl v době utahování opasků.Lidová tvořivost.
9 příspěvků 25.1.09 03:43
To je fór, ne? Patrně by mi po požití bylo delší dobu móóóc špatně.
2416 příspěvků 25.1.09 03:43
Dobrou HUŤ hlavně tobě, Jopere.
Myslím, že náš pan prezident se stravuje jinak a nevím, jak kdo, ale já mu to rozhodně přeju. Bona