Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
chocolat Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
V mixéru čokoládu jemně namelte. Odstraňte vnější obal z kardamomových lusků a zahřejte semínka na pánvi, poté je roztlučte v hmoždíři. Smetanu vařte se šafránem a kardamomem 2 minuty. Dále je postup stejný jako při přípravě čokoládové ganache s rozdílem přidání změklého másla. Po vychlazení vytvarujte pomocí cukrářského zdobícího sáčku nebo lžíce malé lanýže a pak je dejte dobře vychladit. Nakonec je obalte v nasekaných pistáciích (samozřejmě nesolených)
Recept je z kategorií: Čokoláda
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Bíločokoládové lanýže s šafránem a kardamomem