Recept Americké trio snadných zakousnutí od Marty
babi Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup
Obalené plněné datle: Rozehřát gril v troubě s mřížkou asi 10 cm pod grilem. Datle nacpat mandlemi. Nakrájet plátky slaniny na třetiny. Každou datli zabalit do slaniny. Položit je spojem dolů na malý plech s okrajem. Grilovat je do křupava na každé straně asi 3 - 5 minut. Nechat je osušit na papírovém ubrousku. Bylinkové Bocconcini: V míse smíchat ingredience a marinovat je při pokojové teplote asi 20 minut - 2 hodiny. Uzený losos na čipsech: Na mísu rozložit čipsy. Lososa nakrájet na 24 dílků asi velikosti čipsů. položit je na čipsy. Nahoru rozdělit po trošce kyselé smetany a ozdobit vše malou snítkou kopru, nebo jiné bylinky. Podávat na míse s dózičkou párátek.
Recept je z kategorií: Chuťovky
- 26.12.06 vloženo
- 18509x zobrazeno
Ingredience
- Obalené plněné datle:
- 24 vypeckovaných datlí
- 24 loupaných na sucho opražených mandlí
- 8 plátků slaniny
- Bylinkové Bocconcini:
- 450 ml (po slití asi 310 g) bocconcini
- 1 lžíce extra panenského oleje
- 1/4 lžíčky lupínků z chili papriček
- 1 lžíce posekané pažitky, nebo petrželky
- hrubá sůl a černý pepř
- Uzený losos na čipsech:
- 24 bramborových čipsů (tlustý řez), pokud možno s olivovou příchutí
- 225 g uzeného lososa
- 3 lžíce nízkotučné husté kyselé smetany
- kopr, nebo jiná bylinka na ozdobu
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Americké trio snadných zakousnutí od Marty
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Americké trio snadných zakousnutí od Marty
1309 příspěvků 9.5.10 04:08
národ sobě
;o))) díky za vyzkoušení! Přeji Vám dobrou chuť a pěkný večer v kruhu přátel!
4812 příspěvků 25.1.09 03:43
Bocconcini se už marinují.
Nevydržela jsem to a ochutnala…nevím zda vydrží než se dostaví návštěva na večeři…
máš pravdu, bocconcini je čerstvá mozarela a prodává se také ve formě malých kuliček. Ty větší se používají na salát s rajčaty, bazalkou a olivovým olejem, což nejspíš znáš ;o)
Zdraví Tě,
Tak jsem si dala do vyhledávače „bocconcici“ a jsem z toho jelen.....Bocconcini salát, bocconcini guláš…bocconcini mozarella - to bude asi nejspíše ono, malé mozarellky