prosím, čím nahradím v receptu vepřový pupek ? recept je na farmářskou paštiku - můžu použít plecko ?
vepřový pupek
Jenúfka má pravdu (ostatně jako vždy , neznám celý recepis jak je psán, ale to plecko asi nebude to pravé ořechové, když potřebuješ tučného do paštiky. Obávám se že plecko ti to neudrží při sobě. Miloš. - Zkus napsat co to za recepis, tahle je těžko s radou. Miloš
…se tomu říkalo a snad ještě říká na Moravském Slovácku.Uzený byl maličko mazlavější než uzený bok,snad proto,že se před naložením lehce ovařil.Také bych nahradila vařeným bokem,bylo to hodně tučné.Držím palec ať se povede
Farmářskou paštiku jsem přidala do receptů. Už jsem ji několikrát dělala, jenže naposled tak před pěti lety a zapomněla jsem, čím jsem pupek nahradila - ale jak se znám, bůček to nebyl. to by se mně zdálo moc tučné. Ale je možné, že jsem dala půl bůček a půl plecko - chtěla bych ji dělat příští týden, tak pak vám dám vědět co jsem použila a jak to dopadlo. …a co to je ten vepřový pupek ? nedovedu si představit, že přijdu do řeznictví a řeknu, že chci vepřový pupek
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz