Tmavé pečivo...

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
babi
6360 příspěvků 26.07.02 17:59
Tmavé pečivo...

Když vymažeme formu a vysypeme moukou, je to na pečivu vydět. Proto vysypáváme kakaem, které pracuje stejně jako mouka. Vhodné pro pečivo bez polevy, nebo krému.


Reklama


Reklama

Reakce:
 
Labužník Sarka
433 příspěvků 26.07.02 23:56
strouhanka

My nemame kakao moc v lasce a tak vysypavam strouhankou. Je to taky dobre a pekne to krupe.

 
babi
6360 příspěvků 27.07.02 10:33
Milá Šárko...

Asi jsem se nevýjádřila přesně. Nemíním radit čím vysypávat formy a plechy na dorty, rolády atd. Tento specifický tip je pouze na čokoládové a tmavé těsto, na kterém je mouka, strouhanka, piškotové drobečky atd. vidět. a pokud nemíníme polévat polevou, anebo mazat krémem, ty bílé čmouhy nejsou moc pohledné. Kakao to vyřeší.

 
Labužník Sarka
433 příspěvků 27.07.02 16:25
Uz tomu rozumim

Omlouvam se za zmatky, ale asi jsem to nepochopila dobre.

 
babi
6360 příspěvků 27.07.02 16:36
O nic nejde...

Je to asi ta moje čeština. Měj se fajn!


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz