uvádí kolem půl sedmé večer pořad o vaření. Sleduji to, když jsem
zrovna v Praze na hotelu. Protože ale neumím španělsky, tak se jen snažím
odhadovat, co se zrovna děje. Včera vařili něco, co bych pojmenoval
„Dušená oliheň s masovými kuličkami na houbách“. Zhruba jsem sice
v obraze, ale není tu někdo, kdo to sledoval, a španělsky umí? Vypadalo to
dost jedle a zajímavě…
Pokud ano, bylo by hezké to přidat do receptů. Předem díky!!!
Španělská televize
Jak se ten program jmenuje? Ja se tedy na nej nedivam v CZ ale divam se dost casto na Spanelske vareni v nasi televisi a je to v ten samy cas.
je to na TVE, a jmenuje se to: Vamos a cocinar (jestli jsem to dobře zachytil )
Měj se a díky předem!
na kabelovce na TV paprika. Jsou tam i tematicke porady jak tema druhu
jidla, tak temata zemepisna
Jinak http://www.tvpaprika.cz
Ano, je to to same. Ja to chytam na Anglicke televizi, a jmenuje se to Vamos a cocinar con Jose Andres. Bohuzel nemam vzdycky cas se na to divat ale snazim se abych to videla parkrat tydne. Dej mi vedet ktery recept se ti libil a ja se budu snazit ti to prelozit. Ja jsem se podivala na jejich www stranky ale nenasla jsem tam zadne recepty. Jo a ten recept na dusenou olihen jsem nevidela a musim se priznat ze nevim co olihen je.
bohužel nevím přesně, jak se ten recept jmenoval. Na těch stránkách, co jsem dal odkaz, recepty jsou, ale ve španělštině, jenže právě ten, co jsem měl na mysli, jsem tam nenašel.
Smůla, co nadělám! Jinak oliheň je příbuzná sépií, kalamárů, a podobně.
Díky za ochotu, měj se hezky.
Dik za vysvetleni a ja se po tom receptu podivam. Ja mam par www
receptovych.stranek ve Spanelstine tak to tam mozna bude. A jestli ne tak on se
ten program hodne opakuje tak to mozna chytnu a jestli ano tak ti to napisu.
Byla ta olihen plnena tim mletym masem?
A jestli bys chtel nejaky jiny recept ktery jsi videl v televizi tak mi dej
vedet.
Ahoj
Kamila
ta oliheň, (možná že to byla i sepie, to byl jen můj odhad podle toho, co měl na stole), se dusila delší dobu s nakrájenou cibulí nebo pórkem v rybím vývaru, (já jsem neviděl úplmý začátek), mezitím udělal vpodstatě klasickou sekanou a zní usmažil malé kulaté karbenátky, nakrájel huby na větší kousky, lehce je restnul na pánvi na olivovém oleji, pak k té mořské potvoře přidal i ty karbenátky, i ty houby, přidal rozmáčklý česnek, a dodusil skoro na tuk.
Takže zhruba to vím, zkusit to můžu, ale je možné, že mi něco uteklo.
Jinak dík za nabídku, kdyby něco, tak se ozvu.
Měj se hezky
Manek
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
