Sladká roláda

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
delisa
203 příspěvků 13.09.04 21:10
SLADKÁ ROLÁDA

Poradíte mi prosím někdo ? Při rolování se mi většinou roláda roztrhne. Co dělám špatně ? Nebo je na to nějaký fígl ? Já se už rolády bojím péct, protože z nich vzniká trhanec.

Reakce:
 
1irena
594 příspěvků 13.09.04 21:45
deliso

už tady někdy debata o roládách byla, a já to nemůžu najít
Důležité je upéct ji prudčeji, aby se nevysušila, pak se trhá. Hned po upečení je vhodné ji zarolovat(já třeba používám vlhkou utěrku, kterou si kousek přeložím přes roládu a pak to sroluju dohromady)

 
Labužník Maka02
23 příspěvků 15.09.04 13:43
...

Naprosto souhlasím s navlhčenou utěrkou. Moje zkušenost, při zjišťování zda-li je roláda upečená, je dlaní vyzkoušet nazlátlý povrch rolády a pokud je hebký na dotek je načase ji vyndat.

 Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz