Zkusenost s LÁVOVÝM GRILEM DO KUCHYNE ?

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Labužník marus02
58 příspěvků 11.09.04 12:22
Zkusenost s LÁVOVÝM GRILEM DO KUCHYNE ?

Máte prosím někdo zkušenost, nebo jste slyšel něco o lávovém grilu zabudovaném v kuchyňské desce? Nabízí ho např. Siemens, jedná se v podstatě o v pracovní desce zabudovanou nádobku na vodu nebo lávové kameny, nad tím je spirála a klasický litinový rošt. Prodejce pěl samozrejme samou chvalu, ale neni to zbytecnost? Je skutecne rozdil mezi upraveným jídlem nad rozehrátými lávovými kameny a obyc. grilem v troube? Jak se na tom pracuje? - necoudi to v kuchyni?


Reklama


Reklama

Reakce:
 
rosnicka
262 příspěvků 14.09.04 08:48
Lávový gril,

jsem měla zabudovaný přímo ve velkém plynovém sporáku (Ariston ). Moc se mi neosvědčil, protože jsem měla takový ten vroubkovaný, ne hladký, dělalo to hrozny nepořádek okolo (maso dost prskalo) a hodně se přichytávalo na samotný gril, takže jsem ho přestala používat. Ale bývalá skorotchýně měla lávový gril rovný (obdelníkový) postavený na kuchyňské lince a ten byl naprosto skvělý. Maso se dělalo takřka bez omastku a palačinky uplně nasucho…važně vyborná věc. Uklid byl snadný.


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz