Máte prosím někdo zkušenost, nebo jste slyšel něco o lávovém grilu zabudovaném v kuchyňské desce? Nabízí ho např. Siemens, jedná se v podstatě o v pracovní desce zabudovanou nádobku na vodu nebo lávové kameny, nad tím je spirála a klasický litinový rošt. Prodejce pěl samozrejme samou chvalu, ale neni to zbytecnost? Je skutecne rozdil mezi upraveným jídlem nad rozehrátými lávovými kameny a obyc. grilem v troube? Jak se na tom pracuje? - necoudi to v kuchyni?
Zkusenost s LÁVOVÝM GRILEM DO KUCHYNE ?
První příspěvek v tématu
Reakce:
Váš příspěvek
Lávový gril,
jsem měla zabudovaný přímo ve velkém plynovém sporáku (Ariston ). Moc se mi neosvědčil, protože jsem měla takový ten vroubkovaný, ne hladký, dělalo to hrozny nepořádek okolo (maso dost prskalo) a hodně se přichytávalo na samotný gril, takže jsem ho přestala používat. Ale bývalá skorotchýně měla lávový gril rovný (obdelníkový) postavený na kuchyňské lince a ten byl naprosto skvělý. Maso se dělalo takřka bez omastku a palačinky uplně nasucho…važně vyborná věc. Uklid byl snadný.
Další podobná témata podle názvu
Další témata z kategorie
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
