serek do Tiramisu

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
penda
4752 příspěvků 19.09.06 11:07
serek do Tiramisu

nabízí dr. Oetker toto i u nás, nevíte?


Reklama


Reklama

Reakce:
 
marmelada
1643 příspěvků 19.09.06 12:50
vlaďko

Není to tohle ?

 
penda
4752 příspěvků 19.09.06 13:00
není...

to, co jsi poslala ty, je přímo směs na přípravu tiramisu, kdežto tohle by měl být jen „mascarpone“ si myslím…;o), protože serek je polsky sýr ;o)

 
penda
4752 příspěvků 19.09.06 13:17
marmeládko,

tak ti nevím, jestli to je to, či ono…jsem z toho jelena…já původně myslela, že je to nějaké „mascarpone“ se vším všudy, ale teď, když se dívám na polské servery, spíš to vypadá na nějakou směs pro přípravu, čili to klidně může být i to, co jsi poslala ty jako odkaz. ;o)

 
manek 
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 19.09.06 13:33
serek do Tiramisu

Vladi, to bude asi opravdu jenom sýr. Doslova tam píšou, že je to „…optimální dávka sýra na zhotovení Tiramisu po přidání několika dalších surovin…“.

 
penda
4752 příspěvků 19.09.06 13:39
tak v Polsku

to má Oetker zařazeno do jogurtů a popsáno jako „italská pochoutka do dezertů“, čili je to určitě tekuté, kdežto ten gastro krém je v prášku ;o)

 
penda
4752 příspěvků 19.09.06 13:41
děkuji, Mánku

a tady je předpis na to ""ošukané"":http://gotowanie.onet.pl/…przepis.html (falešné) tiramisu, do kterého je ho třeba … ;o))

 
cuketka
14 příspěvků 30.09.06 02:12
...

lidičky , ten váš „serek do tiramisu“ je obyčejné mascarpone, koupíte ho v každém supermarketu

 
penda
4752 příspěvků 30.09.06 07:49
cuketko...

i ten od doktora Oetkera? ;o)

 
Labužník asia02
12 příspěvků 18.10.06 09:07
...

Serek ma smak kawowy i nie jest tłusty 130 kcal w 100g lepiej tiramisu zrobić z prawdziwgo mascarpone.
Ja robie z prezpisu Magdy.z. Mediolanu ze strony mniammniam.pl:
Tiramisu klasyczne
3 zoltka
100 gr. cukru
300 gr. mascarpone
kieliszek likieru kawowego
szklanka mocnej kawy nieslodzonej
250 gr. biszkoptow Savoiardi
Lyzka gorzkiego kakao w proszku

Utrzec zoltka z cukrem, dodac mascarpone i likier. Wymieszac.
Biszkopty maczac (doslownie na pol sekundy!) w kawie i ukladac w salaterce lub indywidualnych pucharkach warstwami: pierwsza warstwa krem, druga namoczone biszkopty, znowu krem, biszkopty i ostatnia krem. Wyrownac powierzchnie, posypac przez sitko kakao.
Wstawic do lodowki. Najlepsze jest na drugi dzien.

A jak ktoś chce spróbować tego serka Dr. Oetkera to mogę kupić i wysłać
Pozdrawiam


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz