Rosa caj

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
Pampeliska191
1075 příspěvků 14.07.02 14:55
Rosa caj

Do vrouciho cerstve spareneho, cajoveho napoje vsypeme okvetni platky ( na 250 ml caje 50 ml platku) a nechame luhovat minimalne 2 hodiny. Pote precedime, podle chuti osladime medem, zakapeme citronem, promichame s ledovou tristi. Caj muzeme pripravit jen ze samotnych okvetnich platku, hrst jich prelijeme 300 ml vrouci vody a nechame louhovat 10 az 15 minut.
Pusobi navic blahodarne na srdce, jatra i zlucnik.
Ruze totiz patri na trun lecitelsky. Jiz stari Rimane z nich vyrabeli kolem triceti leku. Dodnes je celosvetove v kosmetice uznavana ruzova voda, kterou dle historickych pramenu poprve vyrobil Avicenna.

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz