Máš dort. Můžeš do něho třikrát říznout nožem, ale potřebuješ 8 kousků. Jak to uděláš? Za několik dní ti pošlu odpověď, jestli se ti to nepodaří rozlousknout. Ale tobě se to určitě podaří!!!
Hádanka pro Dušana...
Babi, dekuji za Dusana, ale uz odjel z Lucemburska zpet do Ceska, nebo ma mit nastup do tabora a pak jede s tatinkem do Chorvatska. Slibil, ze bude verny Labuzniku. Ale i kdyz nema doma internet, tak rikal ze to vzdycky nejak udela, aby se obcas na Labuznika podival a taky nam neco napsal. Hadanku urcite bude chtit sam uhadnout. Poslu mu ji SMS-kou. Je to jeho zaliba, hadanky, hlavolamy a kouzla. Dekuji Babi. Ahoj
Vím, že tvá hádanka je pro nějaké dítě, tím víc mne ale mate, že jsem na to hned nepřišla. A protože jsem děvče zvídavé a přemýšlivé, štve mne to. Ať dělám, co dělám, kousků dortu mám sedm. Osm mi vyjde jen v případě, že po prvém řezu položím poloviny na sebe. Ale to jistě není správné řešení, vtip musí být v něčem jiném. Ještě se nad tím zamyslím, v nejhorším se budu uklidňovat tím, že mám humanitní vzdělání.
tak uveřejňuji dodpověď. Tinami, vždyť ty jsi na to vlastně přišla. Dort rozřízneme horizontálně a pak dvakrát vertikálně¨. On je to vlastně spíš trik, než cokoliv jiného. Tak mně všichni odpusťte.