Obracím se k nadšeným sběratelům receptů s prosbouo pomoc. Přešel
jsem na Win XP a můj program na shromažďování receptů s ním neumí
komunikovat. Pokrok prostě nejde zastavit. Mohl by mi někdo doporučit
nějakou příjemnou aplikaci pro zaznamenávání receptů? Zatím jsem potkal
dva, ale příliš mne nenadchly.
Děkuji a .
|
Prosba o pomoc.
udělala jsem si databázovou kuchařku v Lotusu Approach, ale XP s tím nekomunikují. Tak hledám levnou databázi, se kterou by XP komunikovala. Acces je moc drahý, tak koketuji s 602, která se snad dá stáhnout zadarmo, ale ještě jsem to nedořešila. Upřímně řečeno mi hotový program na sbírání předpisů zatím žádný nevyhovoval.
udělala jsem si databázovou kuchařku v Lotusu Approach, ale XP s tím nekomunikují. Tak hledám levnou databázi, se kterou by XP komunikovala. Acces je moc drahý, tak koketuji s 602, která se snad dá stáhnout zadarmo, ale ještě jsem to nedořešila. Upřímně řečeno mi hotový program na sbírání předpisů zatím žádný nevyhovoval.
…děkuji za reakci. Šárko, zřejmě jsem měl větší smůlu na výběr software. Jenoféfo, závidím Ti, že máš čas a schopnosti si sama naprogramovat nějakou aplikaci. Konstatováním, že Ti žádný z hotových programů nevyhovují, mi hovoříš z duše. Stáhnul jsem si tři a ani jeden neuměl rozlišovat více jak dle jednoho klíče. Kdyby jsi měla nějakou inspiraci a potřebovala nějakým způsobem „helfnout“, tak jsem k dispozici. Můj známý měl ještě nedávno vyrobený nádherný kuchařský prográmek, nad kterým strávil několik měsíců. Při údržbě computeru, kdy měl vyjmutý „hard“, mu ten vyklouzl z ruky, spadl na hranu ocelových kamen a bylo po všem. Tak snad někdy příště.
Zdravim, tez mam Win Xp Prof. a zadne problemy nemam. Je sice pravda, ze
v tomto Windows jsou nejake funkce jinak, ale vse se da prepnout, tak jak jste
zvykli! Teda skoro vse. Z prvu jsem take neco dlouho hledal, ale cas je cvik!
Chce to jen trpelivost a musim opravdu rici, ze se Microsoftu tento Windows
konecne povedl! Uz ho mam dlouho a jeste me nespadl a nepovedlo se me ho jeste
znicit! Zatimco Windows 98SE me by uz v tutu dobu jiz nefungoval!
Textovy editor mohu doporucit Word 2003 nebo nejaky jiny kancelarsky balik.
Ale jinak zkuste hledat nejaky programek na zapisovani receptu na www.stahuj.cz , myslim ,ze jsem tam neco
podobneho videl!
Hodne uspechu s Windows!