praganda

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
nyerges
1 příspěvek 18.08.07 14:24
praganda

Praganda, řeznická sůl, taky rychlosůl. Co človíček, to názor. Především je to chemikálie, a to dost nechutná, někdy nám zkazí výborné jídlo úplně! Pokud to někdo přidává kvůli barvě masa, tak vězte, že 1 kávová lžička (do kila masa rovná kávová lžička) krystalového cukru udělá tutéž službu, prostě masíčko zůstane nádherně červené. Musíme ovšem na to pamatovat, a nenakládat maso těsně před vařením v šunkovaru, ale asi týden dřív. Vězte, že se vám výrobek odmění jak chutí, tak vzhledem!


Reklama


Reklama

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!


Reklama

 Váš příspěvek
Další podobná témata podle názvu

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz