hledala jsem nějaké dodavatele čerstvého chřestu a místo toho jsem našla výrobce italského parmezánu…třeba se to bude někomu hodit…
Parmezán...
A ten sýr se jmenuje Gran Moravia a je opravdu skvostný.Cca 30kč za balíček.Sakra teď jsem zapomněl kolik tam toho je.
Gran Moravia je skutečně skvělý, je ho tam 100g. Ještě vychytávka k uchování - pokud nespotřebujeme celý pytlík, dám ho do mrazáku a příště ho normálne rovnou z mrazáku použiju. Když se nechá v ledničce, plesniví.
Grand Moravia je skvělý, ale ještě lepší jako ten strouhaný je koupit si kus v celku, a jen si nožem na sýry (takovou tou širokou škrabkou) nakrájet tenké plátečky, zkuste to a uvidíte ten rozdíl
Do mrazáku dám ten pytlík jen sepnutý kancelářskou sponkou. Taky jsem tomu nechtěla věřit, ale opravdu když se rovnou z mrazáku nasype na talíři na špagety, není vůbec zmrzlý ani jinak znehodnocený.
No tede nevim, ale nejak se mi nechce verit, ze syr, strouhany, za tricet korun muze byt dobry, zvlaste pak pokud by se jednalo o parmazan. Z osobni zkusenosti mohu doporucit znacku Parmigiano Reggiano, coz je original Italie. Je sice pravde ze je pomerne drahy, ale ta chut!!! Dokonce jsem ho snad videl v makru. Rovnez doporucuji kupovat v celku a pristrouhavat
ja ho taky parkrat mela, ale myslim, ze s chuti „praveho“ parmazanu se to neda vubec srovnavat
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz